Fantasy: Dieter Bohlen finder det “uudholdeligt”!

I 2016 blev en drøm til virkelighed for Martin og Freddy fra Fantasy: Poptitanen selv, Dieter Bohlen, producerede et album “Freudensprünge” for dem. For kunstnere er dette en slags anerkendelse. Albummet nåede straks plads 1 i hitlisterne. En kæmpe succes! Man skulle tro, at drengene har været nære venner lige siden – men i den aktuelle sæson af “DSDS” siger Bohlen meget mod drengene …

“Jeg finder musikken uudholdelig.” Boom! Den sad! I den seneste udgave af “Deutschland sucht den Superstar” kommenterede Dieter Bohlen en kandidat, der udførte en sang af schlagerduoen Fantasy.

Godt nok: Kandidatens præstationer var mildt sagt hårrejsende, men det var ikke det, Bohlen mente. Efter at han kvalte den unge mand, fordi han ikke kunne levere stemmen, sagde Bohlen, at han måtte uddele den til Freddy og Martin.

Mere præcist sagde han: “Dette er virkelig … godt, jeg finder dette uudholdeligt. Så musikken også. Jeg finder musikken uudholdelig. ”

Fantasy: Med “Freudensprünge” som nummer 1 i hitlisterne – takket være Dieter Bohlen Hva nu? Hvad sker der der? spørger schlager-fans sig selv. Var det ikke Dieter Bohlen, der producerede Fantasys nummer 1-album “Freudensprünge”? Jo det var det, men de herrers samarbejde var vist ikke så godt, som du måske forestiller dig.

I et interview med “t-online.de” var Freddy og Martin alt andet end imponeret efter samarbejdet: ”Vi var meget skuffede over Dieter Bohlen, da vi mødte ham. Vi ville ikke arbejde med Dieter igen.” De var mere end skuffede over albummet. De understregede også, at de ikke kunne lide udvalget af sange:

”Vi var ikke afslappede i studiet, fordi vi havde så stor respekt for Dieters succeser. Vi fik dårlig feedback fra mange fans efter at have arbejdet sammen. Først når sangene er skrevet af os, har de fantasy-stilen. “

Nå, de fleste fans synes at have elsket det alligevel, ellers ville succes sandsynligvis ikke have været der …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse