Fantasy: Dette er grunden til deres time-out

Foto: SWR/Andreas Braun

Sidste år udgav Fantasy to album på samme tid, i 2021 har der været temmelig stille omkring Martin Hein og Fredi Malinowski. Senest delte de feriebilleder i sommermånederne. Hvor er de to?

Fredi Malinowski: “Vores venskab kan ikke opsiges” og sidste sommer var Fantasy omtalt på podcasten “Aber bitte mit Schlager” og blev spurgt, om det efter alle disse år stadig går harmonisk i deres “arbejdsægteskab”. Fredi Malinowski sagde derefter: ”Martin og jeg undrer os. Vi er så taknemmelige over for Gud, at vi virkelig stadig er venner. Og behøver ikke lade som om.”

Han tilføjer også, at de også bruger meget tid sammen privat: ”Jeg mener, sidst men ikke mindst, at vi har været på ferie sammen de sidste to år. Jeg synes, det er et tegn nok på, at vi virkelig er venner. Og lader ikke som om. Og vores venskab kan heller ikke opsiges. Så jeg kan også sige ‘din dumme skid’ eller ‘dumme ko’. Men vi er slet ikke sure på hinanden.”

Martin Hein og hans kæreste Mela var gæster hos Fredi igen i Kroatien i sommers. Venskabet mellem de to mænd har varet i over 20 år, og de er allerede gået igennem tykt og tyndt. Martin Hein tilføjer i podcasten: ”Men jeg må sige, det kan man heller ikke vælge. Vi er meget ens i mange ting, for eksempel vores barndom – hvordan vi levede. Så selvfølgelig karrieren, hvordan vi opmuntrede hinanden til at være modige. (…) Det sker ikke ofte i livet, sådan noget.” I øjeblikket undrer nogle Schlager-fans sig over, hvad de to laver? Planlægger de et nyt album?

Tour udsat til 2023

En ting er sikkert: Fantasy har planlagt deres “Große Casanova Arena”-tur med Leutgeb Entertainment. Premieren skulle finde sted om to dage den 16. september i Wien. Hele turen er dog udsat til 2023! Så der kommer formentlig heller ikke nogen koncerter i 2022. Holder Fantasy en pause? Efter mange turnéer og albumudgivelser, ville dette være helt muligt …

I 2019 havde de allerede afsløret i podcasten “But please with Schlager”, at de stadig turnerer hårdt i 2020 og derefter vil tage en længere pause. Så kom Corona og ødelagde denne plan fuldstændig. Måske kommer denne timeout nu? Vi kunne allerede se gutterne ved nogle tv-optrædener i år, herunder ZDF-Fernsehgarten, “Die ultimative Chartshow” eller “Free ESC”. Der er dog næsten ingen live koncerter!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse