Fans er skuffede: Maite Kelly med en trist meddelelse på Instagram

Foto: Semmel.de / Chris Heidrich

Ikke kun Maite Kelly, men frem for alt hendes fans har håbet, at hendes planlagte turné endelig kunne finde sted i år. Men det bliver der desværre ikke noget ud af nu. For et par uger siden var der stadig et stort håb om, at corona-pandemien for det meste var overvundet, og at livet ville være nogenlunde normalt i år. Mange kunstnere ville vende tilbage til scenen i 2022.

Men nu er udviklingen vendt igen, og den Tyske føderale regerings foranstaltninger er igen blevet strammet. Dette påvirker ikke kun mange områder af hverdagen, men også dem i eventbranchen. Igen er der usikkerhed om, hvorvidt arrangementer og koncerter kan finde sted, hvilket gør planlægningen for de næste par uger umuligt. Derfor måtte Maite Kelly aflyse sin turné “Hello! Die neue Show Live” helt.

“Det er med tungt hjerte, jeg er nødt til at meddele jer, at min tourarrangør trods alle forberedelser er nødt til at aflyse touren på grund af den igangværende pandemi”, begynder Maite sin triste nyhed på Instagram. Min arrangør, hele mit team, alle teknikere, dansere, musikere ville have håbet og ventet til sidste sekund, siger Maite og kommer til den triste konklusion: “Men desværre er tiden imod os i øjeblikket, og toure er ikke mulige.”

“Vi måtte udsætte tre gange, vi håbede tre gange. Du beholdt billetterne tre gange. Det takker jeg dig for,” henvender Maite sig så til sine fans igen. På grund af pandemisituationen måtte den denne gang helt aflyses, fordi det ikke var til at forudse, hvordan pandemien ville udvikle sig, fortsætter Maite.

Til sidst sagde den 42-årige: “De siger, at håbet dør sidst. Jeg håber stadig, at jeg snart kan begynde igen med dig. Indtil da vil jeg skrive nye sange og drømme om en tid, hvor vi kan synge og danse sammen igen.”

Sådan reagerer hendes fans

Maite Kellys fans viser forståelse for situationen, men er også skuffede. “Det gør så ondt. Vi havde virkelig glædet os til at se dig “,” Det er så ærgerligt “eller” Det gør så ærgerligt “, læser man under de talrige kommentarer. Alligevel forbliver mange fans håbefulde og skriver opmuntrende kommentarer.

En bruger skrev: “Jeg er så ked af det fra bunden af ​​mit hjerte. Jeg håber også, at tiderne endelig bliver bedre. Sådan en koncert ville være så god. Sender dig en masse håb og styrke.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse