Et desperat råb om hjælp!

Hun er så træt af facaden som den muntre singlekvinde! Smiler du altid? Er du altid glad? I seks år har schlagerstjernen Maite Kelly nu ventet længselsfuldt på en ny kærlighedslykke. Hun har været tålmodig – men nu kommer der et desperat råb om hjælp fra hende: “Jeg har brug for en mand!”. Og lad hele verden høre det …

“Jeg har brug for en mand med et hjerte, et sind, som kan alt, han vil også tage fat på det hele”, sang Maite for nylig med inderlighed og lidenskab i Florian Silbereisens tv-show “Der große Schlagerabschied”. Det er klart for Schlager-fans: Indholdet af hendes nye sang er et budskab! Efter at hun gik fra sin daværende mand Florent Michel Raimond i 2017, har den populære sangerinde og mor til tre døtre været alene.

Kysse aftener for to på sofaen eller romantiske madlavninger?

Ikke en chance, i stedet har den tidligere “The Kelly Family”-stjerne bare kastet sig ud i arbejdet – hun glæder sine millioner af fans med forfriskende musik og har for nylig endda udgivet en ny børnebog.

Alt sammen godt og vel! Kunne du ikke dele denne lykke med en fast partner ved din side! “Denne sang er en hymne til den kvinde, der tror på, at hun er det bedste værd,” forklarede Maite eftertænksomt. Og at Maite er det bedste værd, ved hun kun alt for godt. Derfor er hendes beslutninger klart fastlagt: At blive endelig forelsket igen i de kommende måneder.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse