Er ZDF-Fernsehgarten nu blevet offer for Corona?

Foto: ZDF / Sascha Baumann

De nuværende forhold gør det vanskeligt for hele underholdningsindustrien. Ingen koncerter, ikke mere publikum i tv-programmer, og nu ser Corona-frygten ud til at sprede sig på Mainz Lerchenberg.

Rygtet fortæller, at ”ZDF-Fernsehgarten” næste søndag, som formodes at bære mottoet ”Mallorca tv-Fernsehgarten”, overhovedet vil finde sted. For under en forestilling i Bulgarien kunne partysanger Almklausi have været inficeret med Covid 19-virussen. Er TV-Fernsehgarten i fare?

“BILDplus” rapporterer, at ZDF i øjeblikket undersøger, om Almklausi kan optræde på grund af rygter om corona. Broadcasting og produktionshold er meget bekymrede, fordi Almklausi først for nylig har været i “Partystadl zum Roten Pferd”

Optræden på den bulgarske gyldne sand uden en maske og afstand midt i den svedne feriehede. En fotocollage af denne optræden kan faktisk findes på Facebook-siden til festklubben.

Men ikke få panik! Ledelsen fortæller, hvordan det går med Almklausi, og om man skulle være bekymret for, at det populære søndagsshow skulle annulleres.

Der var et helt klart signal: Almklausi havde ingen symptomer, følte sig sund og gennemgik en Covid 19-test direkte efter at have blevet spurgt af tv-stationen. Den var negativt!

Hvad med de andre kunstnere på Mallorca?

Uden tvivl er tiderne vanskelige for kunstnerne fra festområdet. Mange af de etablerede Mallorca-kunstnere har også optrådt på den gylden sand tidligere år.

Men ikke kun Almklausi kunne have sprængt showet med frygt for virussen. Hvad med hans kolleger? Disse har også optrådt i de sidste par dage, og som en insider fortæller, ville kunstnere der, have været meget mere i fare end Almklausi i Bulgarien.

ZDF følger op igen og beder nu hver kunstner, der skal være gæst hos kultmoderator Andrea Kiewel på søndag om at have en gyldig negativ Coronatest?

I dette tilfælde synes forsigtighed at være en elefant i porcelænsforretningen.

Almklausi kan trække vejret roligt og er meningsfuld i sit Facebook-indlæg: “Jeg ser virkelig frem til mine kolleger, især dem, der ikke har bolde i deres bukser.” Vi er spændte på at se og høre, hvordan denne historie fortsætter!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse