Er hendes nye show hendes billet til Las Vegas?

Las Vegas er lig med glitter, glamour og alt eller intet. For i metropolen i Nevadas ørken kan du vinde meget – men også tabe alt. Mange kunstnere har et ønske om at optræde i spillebyen en dag, herunder Helene Fischer. Hun afslører nu: “Det er en smuk drøm.”

Helene Fischer planlægger et show i særklasse

I sidste uge holdt Helene Fischer et pressemøde som led i sin “Rausch”-turné til næste år og fortalte om de strålende koncerter, hun vil give sammen med “Cirque du Soleil”. Én ting er allerede nu sikkert: det bliver betagende! De, der kender Helene og hendes koncerter, ved, at hun aldrig keder sig! Hun lover: “Det bliver stort!”

Så Helene planlægger et show med superlativer, der vil gå over i pophistorien. “Den lille pige i mig drømmer stadig om at præsentere et show som vores i Las Vegas, for det ville også være værd at se der”, siger Helene til “BILD” lovende. Wow! Helene har altså en vision – men hvor realistisk eller hvor langt ude er denne vision?

Drømme kan gå i opfyldelse – du skal bare have mod

Nå, men denne drøm er ikke så utopisk! For det fremgår af Helenes CV: Du kan opnå hvad som helst, hvis du tror på det. Hendes nye show kan være hendes billet til Las Vegas, for: “Cirque du Soleil” er et internationalt underholdningsselskab fra Canada, som allerede har overbevist med sine shows “Zumanity” og “Mystère” i Las Vegas. I øjeblikket er de talentfulde kunstnere repræsenteret med seks udstillinger i spillemetropolen – snart også i kombination med Helene Fischer?

På sin turné, der starter i 2023, ønsker hun at tilbyde “en oplevelse, som aldrig er set før”. Det betyder spektakulære præstationer – også og især i luften. To vigtige ledere af “Cirque du Soleil” var også til stede på pressekonferencen i Köln: den internationalt succesfulde koreograf og kunstneriske leder Genevieve Dorion-Coupal og kreativ direktør Mukhtar Mukhtar, som begge var begejstret i Köln: “Helene er den diamant, som vi sætter lys på med vores produktion.” Vil hun endelig nå frem til Las Vegas med hjælp fra besætningen?

Der er intet som gode relationer

Den, der tror, at Helenes ønsketænkning helt sikkert kun vil forblive en drøm, tager fejl. For hun er ikke fremmed for USA. Hendes single “Vamos a Marte”, som hun indspillede sammen med den latinske sanger Luis Fonsi, der kommer fra Puerto Rico, kom ind på den amerikanske Billboard-liste i 2021.

I 2018 nåede Helene også op på ottendepladsen på Forbes’ rangliste over de bedst tjente kvindelige musikere i verden – lige foran hende var sangere som Beyoncé og Lady Gaga. Ikke dårligt! Desuden ville hun ikke være den første kunstner fra Tyskland, der kommer til Las Vegas. Her opfyldte tryllekunstnerduoen “Siegfried og Roy” en livslang drøm – og viste det til kritikere og misundelige mennesker.

Helene Fischers nye show kan være hendes billet til Las Vegas-paradiset. Snart kunne hun følge i fodsporene på sine musik kollegaer Céline Dion, Adele og Robbie Williams og præsentere sit eget show. Fordi hun allerede har skabt uhyre vigtige forbindelser – og som vi alle ved, er gode relationer ofte det vigtigste i erhvervslivet og karrieren …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse