Er Giovanni Zarrella bedre end Andrea Kiewel?

Foto: Telamo.de

Oplevede vi et stykke fjernsynshistorie live på mandag? Og har ZDF fundet sin nye tv-vært til et musikprogram? I ZDF-Fernsehgarten fik Giovanni Zarrella lov til at rende sammen med Andrea Kiewel som co-moderator, og han gjorde sit job mere end godt.

Han kan danse bedre end kiwi, har mere baggrundsviden, når det kommer til musik, og han kan alligevel synge meget bedre, hvilket han også var i stand til at bevise i showet. Men er han også bedre end Andrea Kiewel som moderator?

Når han havde noget at sige, bemærkede vi tilskuere hurtigt, at manden virkelig har charme, kommer til kernen i sagen, men har stadig en del at lære om at placere sig optimalt mellem kunstner og kamera.

Han kan danse og synger bedre

Uanset om det er i livemoderering i fodbold-skater-skøjteløb med en håndstand, til “Smoke on the Water”, i lastbilen (7,5 tons) med dækstunt eller ved meddelelsen fra duoen Orange Blue (“She’s Got That Light” ) fra Hamborg – Giovanni Zarrella glædede tv-seere med sin italiensk-tyske charme.

Vi havde en fornemmelse af, at Andrea Kiewel hurtigt bemærkede, at et nyt tv-showtalent blomstrede her med hendes co-moderator. Hun tiltalte også Giovanni som “Mozzarella” eller så frem til den næste moderator Matze Knop. Giovanni skubbede naturligvis disse små “sidebemærkninger” væk med et smil – ligesom i mere end 10 programmer før, hvor han var vært for Kiwi.

Foruden stjerner som Höhner, Orange Blue, nykommer-duoen Jan & Jascha, Julia Lindholm, Teens og Farina Opoku, var programmet sandsynligvis også en lille erstatning for “Wetten dass ..?” Revival der var blevet udsat af ZDF.

En lille indsats, at ..?

Og selv for X-ten Coronaschlager, den usigelige “Disdance”-sang af “komikerne” Simon Gosejohann og Lutz van der Horst, bag en gennemsigtigt ansigtsskærm, gjorde Giovanni et godt ansigt. Det følelsesmæssige schlagerhit fra Höhner “Zeit für Menschlichkeit”, der tankevækkende beskriver vores følelser i løbet af denne tid, spillede allerede i en helt anden klasse.

Giovanni har brug for sin chance

Forhåbentlig giver ZDF den sympatiske Giovanni Zarella en reel chance efter denne vellykkede udsendelse. ZDF-showdirektør Oliver Heidemann er begejstret for Giovanni Zarrella, roste ham i et interview med Bild am Sonntag:

”Han har haft en stor udvikling de seneste år. Han overbeviser som moderator såvel som musikekspert og gæst om quizzer og komedie. Hans nuværende succeser inden for schlager er meget stærke. Alt i alt en mand, der stadig kan opnå meget på tv. ”

PSchlagerPlanet spurgte på deres Facebook-side under udsendelsen: Hvad synes du om Giovanni Zarrella i ZDF-Fernsehgarten.

Der var mange der godt kunne godt lide ham og mente bestemt at han fortjente en solo chance. Spørgsmålet er ikke kiwi eller Giovanni, men kiwi OG Giovanni.

Så ville vi have Schlager-fans et nyt show med endnu flere kunstnere og schlagere. Og det ville være … MEGA!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse