En stjerne til Helene – 25 Februar 2018.

Foto: Stefan Bergermann (König-Pilsner-Arena) Helene Fischer, Dave Keller (Semmel Concerts).

Det er nu blevet en fast regel i musikindustrien, når man taler om Helene Fischer, ja så taler man også hele tiden og rekorder. I sidste uge fra d.20. til d. 25 februar, da havde Helene 5 koncerter på 6 dage i den totalt udsolgte KÖnig-Pilsner-Arena i Oberhausen. Et absolut Mammonproject: 114 Tons materiel, 350 crew medarbejder, 8 akrobater fra Cirque du soleil, 12 dansere samt 30 timer til at opbygge hendes scene, så også hendes aktuelle Tourne i Oberhausen kunne pulverisere alle de rekorder der hidtil havde været. Aldrig nogensinde før havde en Solo kunstner i König-Pilsner-Arenaes mere en 20 års historie, på så kort et tidsrum haft så mange besøgende i Oberhausen.Ved den sidste Show aften overrakte Stefan Bergermann (Manager Event) den meget begejsterte sangerinde, sammen med Dave Keller (Semmel Concert) en personlig forevigelse i König-Pilsner-Arenaes historie. Helene Fischer fik helt sin egen Stjerne på Walk of Fame i König-Pilsner-Arena. Denne Stjerne befinder sig umiddelbart foran hovedindgangen til Arenaen, som viser den helt overbevisende andel af historien omkring Oberhausens Multifunktionsarena. Helene placere sig hermed sammen med de helt store samt Legender i Musikindustrien som B.Kiss, Joe Cocker & Lionel Richie.

“Helene har besøgt König-Pilsner-Arenaen igennem mange år, og er altid en meget ønsket gæst her. Med hendes aktuelle Tournee og dette fantastiske sceneshow, bliver der sat nye mål for Tysklands mest succesrige Kunstner. Vi som König-Pilsner-Arena er meget stolte over at møde hende på vores vej, og glæder os over, at nu er der et stykke af Helene foreviget  på Walk of Fame på König-Pilsner-Arena.” – sagde Stefan Bergermann efter den symboliske overrækkelse af stenen.

Stenen med Helene Fischer bliver i en af de nærmeste dage lagt ned i Walk of Fame, og kan så besigtiges af alle der kommer og besøger König-Pilsner-Arenaen i Oberhausen.

Kilde: Koenig-Pilsner-Arena.de

Det skal du læse