Elvis In Concert i Herning d. 13 Maj 2017.

Ren nostalgi i Boksen i Herning med The King og Pricilla Presley som vært. Der var totalt udsolgt, så interessen var stor. Pressen havde af en eller anden grund ikke fået adgang til dette event, men Tyskschlager.dk var på pletten. Da vi ankom til Boksen var der boder med Elvis merchendises. En T-shirt skulle med i samlingen. Koncerten startede med Elvis velkendte intro – efter tre minutter gik systemet ned.

 

 

 

 

 

Billede og lyd var ikke længere synkroniseret. Der blev holdt en 5 min pause. Koncerten startede igen, dog uden introet. Kørte godt i 5 min, så gik det ned igen – pause 10 min. Vi fik besked på at man var ved at udskifte Computeren, som var gået i stykker. Koncerten startede så for tredie gang, og så kom der gang i den.

 

 

 

 

 

Elvis helt særprægede fantastiske stemme prægede hele denne aften med en fantastisk opbakning af The Czech National Symphony Orchestra ledet af Dirigenten, Englænderen Robin A. Smith, som var utrolig veloplagt. Dirigenten hoppede frem og tilbage på scenen, alt imens han havde sit fulde tag i orkesteret. Robin har dirigeret for: Andrea Bocelli, Aretha Franklin, Rod Stewart, Lionel Richie og Burt Bacharach. Et Backup kor på tre sangere (Mirjam von Eigen, Simon Feenstra & Lienke Iburg) udgjorde Elvis Backupsangere fra den tid af – The Sweet Inspirations.

 

 

 

 

 

De gjorde det fantastisk godt de to Engelske og Tyske sangere. Nogle af højde punkterne i showeet var The Wonder of You, An American Trilogy, Hound dog og Burning Love – da var folk oppe og stå og sang med på fulde blus alle sammen – jo vi var tilbagesat til 60érne og 70érne sammen med Elvis. Pausen kom, og der blev annonceret over højtalerne: Gratis øl til alle pga. de vanskeligheder vi har haft her denne aften.

 

 

 

 

 

Jeg skal lige love for at salen blev ryddet – nu skulle der hentes gratis øl. Pausen blev også lidt længere af denne grund. Koncerten startede igen med orkesteret der spillede helt stille, alt imens Pricilla gik rund i salen og spurgte folk om hvor de kom fra , selvfølgelig over den de kæmpe videoskærme der prægede salen. Hvor kommer du så fra: Silkeborg, svarede damen. Fra Singapore sagde P., og alle lo højlydt. En anden blev spurgt: hvor kommer du så fra: Århus, lød det fra manden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pricilla spurgte så om det lå i Danmark, og alle var flade af grin igen. En tredie blev spurgt: Jeg kommer fra Copenhagen, og Pricilla hmmmmm, ok. Her kunne man tydelig mærke at Pricilla ikke kendte meget til lille Danmark. En yngre dame kom hen imod Pricilla og sagde at hun havde opkaldt sin hest efter hende – Pricilla svarede – oh my good ! Why not Elvis. Damen svarede at det var fordi det var en hoppe. Pricilla kom op på scenen igen, og så fortsatte koncerten bare derudaf med fantastisk lunefuld musik – Its now or never, Amacing Grace mm.

 

 

 

 

 

Pricilla kom ind imellem numrene for at fortælle lidt om Elvis samt de numre de havde valgt, samt hvor meget tid Elvis havde brugt på dem i starten af sin karriere i Tyskland. Der blev vist videoklip – anekdoter – hvor Pricilla sad på en stol og fortalte om deres første møde samt Bryllup, fødsel, ferie, alt imens der kørte film på det store lærred. Koncerten sluttedes af med et kæmpe fyrværkeri.

 

 

 

 

 

Pricilla kom ind til sidst igen og spurgte om vi skulle have en sidste melodi – det blev så If i Can Dream. Elvis gav jo som sagt aldrig ekstranummere, men sluttede altid af med I cant help falling in love.
En fantastisk nostalgisk koncert som var næsten lige så levende som have Elvis været der. En koncert af de helt store, ikke mindst pga., den helt fantastiske klang fra Elvis stemme og symphonie orkesteret fra Czechiet. En koncert hvor The King viser sin helt uimodståelige karisma, som han har patent på. Jeg har været en del gange i Boksen, men denne gang var for mig den absolut bedste nogensinde. Jeg har aldrig set folk sådan oppe på stikkerne.

En koncert man bare skal se !!!

Her er de tre Fantastiske Backup sangere ved Elvis in Concert i Herning, fra venstre mod højre: Simon Feenstra, Mirjam von Eigen & Lienke Iburg.

Det skal du læse