Ella Endlich: Tager kun på ferie med min mor

Billede: Ella Endlich Facebook

For seks måneder siden gik Ella Endlich på 34, fra sin kæreste. Hvorfor? “Forhold holder ikke altid, ja, nogle forhold kan ikke opretholdes”, forklarer hun os, og kører hånden igennem det blonde hår. Efter seks års kærlighed var det forbi. Er hun klar til en ny mand?

Det kan jeg ikke sige” smiler Ella. Og egne børn, en lille familie, med en partner på siden – hvad med det? “Hvis nogen kom rundt om hjørnet og gjorde det sjovt, så ja måske” siger hun.

Sommeren kommer, hvem går hun på ferie med? “Jeg kører med min mor. Og korte byture, jeg gør jeg alene”. Sidste gang jeg var i Lissabon. Jeg skrev en sang om byen til mit nye album, “Im Vertrauen”. I imens jeg sad i sporvognen tænkte jeg, at livet er som sporvognen, det går op og ned og igen op og ned. ”

Hvem får hendes hjerte til at flyve?

Og hendes karriere sporvogn? Den kører i øjeblikket stejlt op ad bakke. “Jeg er så glad for, at jeg har udgivet min nye sang “Schwimmen und Fliegen”, siger hun stolt. Nu er der kun en, der skal komme, som kan få hendes ensomme hjerte til at flyve!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse