ECHO til Helene Fischer

Kilde: Markus Nass / BVMI

Langsomt går en af superlativerne: Hun er utvivlsomt en af de mest succesrige kunstnere i Tyskland, hendes shows er konstant udsolgt, hendes album sælger fantastisk og, og, og … Så det er ikke en stor overraskelse for mange fans at den 33-årige sanger også scorede en ECHO i Berlin.

Hvorvidt om musikprisen ECHO stadig har status, som det var tilfældet for nogle år siden, diskuteres igen og igen.

En ting er dog sikkert: Musikbranchen fortsætter med at finde “Musikpreis der Deutschen Phono-Akademie” så relevant, at enhver, der har et godt ry i denne branche, var samlet i Berlin torsdag aften for at deltage i prisuddelingen i Messe Berlin ,

ECHO Music award er blevet præsenteret for den tyske musikindustri siden 1992, og i 2018 blev den eftertragtede award tildelt i 22 kategorier. Selvfølgelig spillede Schlager og dets kunstnere også en stor rolle.

Så gutterne fra Santiano vandt en af præmierne med albummet “Mer sin Eins” i kategorien “Volkstümliche Musik” – deres nu 4. ECHO forresten.

https://www.facebook.com/HFFanseite/videos/1638066276246681/

17. ECHO til Helene Fischer

I kategorien “Schlager” var Helene Fischer i stand til at sejre over konkurrenterne og dermed udvide sin ECHO samling. Nu er hun med 17 ECHO’er rekordindehaver af denne pris. Men der er endnu flere rekorder til Helene Fischer! Vi lykønsker Helene og syntes, at denne pris er absolut fortjent.

Tidligere havde livsledsager og Showmaster Florian Silbereisen givet publikum en speciel udgave af sin sang “Lieb mich dann”, som han præsenterede sammen med Gregor Meyle og Götz Alsmann.

Helene sang også på Spansk. Hun optrådte denne aften ved ECHO sammen med Luis Fonsi hvor de sang “Echame La Culpa”.

https://www.facebook.com/FansOfHeleneFischer/videos/1666773270058287/

Kilde: Schlager.de

[vc_facebook]

Det skal du læse