Duet med denne verdensstjerne?

Foto: Stefan Hoederath

I 2017 optrådte Ben Zucker for første gang i et feste-show af Florian Silbereisen og fik endda lov til at synge med Bonnie Tyler samme år. Det var for fire år siden. Ben med rivejernstemmen har længe været en af ​​de mest succesrige schlagersangere og har modtaget flere guld- og platinpriser. Nu dukker den næste store optræden med en verdensstjerne op …

For efter at Ben Zucker for nylig annoncerede sin nye udgave af det succesrige album “Jetzt erst recht” med nye bonussange, faldt nu bomben: På denne fredag ​​(22. oktober) fremstår duetten med verdensstjernen Zucchero som en budbringer. Hans hit “Everybody’s got to learn sometime” blev valgt til dette. Det er en stor ære for Ben. Zucchero feat. Ben Zucker – det lyder meget passende.

På grund af tidspunktet for udgivelsen er det ganske muligt, at de to sangere optræder sammen ved “Schlagerbooom” den 23. oktober og dermed præsenterer deres duet sammen for første gang. Zucchero er dog ikke blandt de gæster, der allerede er blevet bekræftet …

Næste overraskelse fra Florian Silbereisen?

Efter Florian Silbereisen vandt sin ven ved den store “Schlager-Strandparty zum Geburtstag” med platin til albummet “Wer sagt das?!”, kan det nu tænkes, at Ben Zucker bliver slået af hans trone igen. Fordi hans tredje værk “Jetzt erst recht” kunne få guld der. Det ville på samme tid spænde den perfekte bue til at promovere den nye udgave. Eller er der endda platin til “Na und?!”. Det forbliver spændende.

En anden duet er overraskende

Duetten med verdensstjernen er ikke den eneste overraskelse på “Feuer frei” – ny udgave af “Jetzt erst recht”. Der er også et indslag med den meget succesrige duo Glasperlenspiel. Og denne er endda en helt ny titel: “Immer noch”. Det passer med udviklingen af ​​Ben Zucker, der udviklede sig fra rockhit til schlagerhit med sit tredje album og viste helt nye facetter.

Kilde: Schlager.de

Bestil album her: BEN ZUCKER – Jetzt Erst Recht!

Bestil fandåse her: BEN ZUCKER – Jetzt Erst Recht! Limitierte Zuckerdosen edition

Det skal du læse