Disse berømtheder skriver Helene Fischers tekster

Foto: Sandra Ludewig

Helene Fischer er jo en ægte schlagerstjerne, og hendes albums og optrædener er en garanti for succes. Den smukke Helene har endnu ikke været i stand til at gøre et (stort) navn som sangskriver.

Det behøves ikke, når alt kommer til alt, super succesrige og velkendte schlager stjerner og berømtheder skriver hendes sange. Helene Fischer kan derefter koncentrere sig fuldt ud om sang og performance. Vi ser på hvilke stjerner der skriver Helene Fischers sange.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Fabian Römer (@fabian_roemer)

Rap talent Fabian Römer

Vidunderbarnet af tysk rap udgav sit debutalbum “Das Mundwerk” i en alder af 14 år og nåede plads 9 i de tyske hitlister med sit album “Kalenderblätter”. Han optrådte også som supporter på Tim Bendzkos turné og beviser sit talent som sangskriver med sin hjemsøgte musik.

Fabian Römer, født i Braunschweig i 1990, har endda skrevet for Helene Fischer, hvilket bestemt er en bekræftelse på hans enorme talent. Specifikt handler det om tekster til hendes nummer 1 album “Helene Fischer”: Ich wollte mich nie mehr verlieben, Lieb mich dann og Dein Blick.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Nico Santos (@nicosantosofficial)

Nico Santos

Nogle kender måske den næste kunstner. Når alt kommer til alt er Nico Santos en af ​​dommerne i talentprogrammet “The Voice”. Ellers går det meget godt for sangeren og sangskriveren i øjeblikket. En fælles sang med Lena Meyer-Landrut og en platinpris i Schweiz for hans debutalbum “Streets of Gold” er blot nogle af de mange succeser i den seneste tid.

Han var også i stand til at bevise sine sangkvalitetsegenskaber for Helene Fischer. “Vi lavede en sang med Helene Fischer – ‘Achterbahn'”, i det mindste siger Nico Santos i sin Instagram-historie.

Det ekstremt danselige festhit findes også på det succesrige album “Helene Fischer”. Nico Santos har også skrevet til andre projekter, for eksempel til soundtracket af “Fack Ju Göhte 2” med Elyas M’Barek eller “Hot Dog” af Til Schweiger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af S T E P H S T U M P H (@stephaniestumph)

Herzbeben blev skrevet af en skuespillerinde

En af de mest populære sange af Helene Fischer er Evergreen Herzbeben. Den ekstremt fængende sang kommer fra Stephanie Stumphs pen. Skuespillerinden, født i Dresden i 1984, er datter af ex-skuespiller og kabaretkunstner Wolfgang Stumph. Elektrohittet Herzbeben var hendes første forsøg som komponist og sangskriver, og det var et direkte hit. Skuespillerinden, kendt fra adskillige tv-thrillere og tv-film, formåede at lande et elektrificerende megahit, der let nåede en top 10-position i de tyske albumhitlister.

Rosenstolz bakke op om Helene Fischer

Peter Plate, født i Indien i 1967, burde være kendt af mange musikelskere som medlem af musikduoen Rosenstolz. Men bortset fra denne kombination udgiver den ambitiøse musiker også albums. Han skrev musik til børnefilmene Bibi & Tina samt til “Romeo and Juliet – Das Musical”. Men det er ikke alt, sangeren, komponisten og producenten skrev også sange til Helene Fischers album Farbenspiel. Helenes album “Farbenspiel” er nu solgt godt over 2 millioner eksemplarer, og bestemt ikke uden Peter Plates hjælp. Fordi den sympatiske musiker skrev sangene Unser Tag og In diesen Nächten på det succesrige album.

Gitarrist for Helene Fischer

Simon Triebel, født i Gießen i 1982, er en tysk guitarist og sangskriver. Han burde være kendt af mange musikfans fra sin tid med bandet Juli. Juli fik tredobbelt platin med deres debutalbum “Es ist Juli” i begyndelsen af ​​årtusindet, og med “In Love” formåede bandet at vinde guld igen (2010). Bortset fra succesen med Juli er Simon Triebel også en succesrig sangskriver. Mange af bandets succesrige titler kommer fra hans pen som en perfekt bølge, god tid, dette liv og den elektriske følelse. Og som om det ikke var nok, har Simon Triebel allerede skrevet til Helene Fischer. “Wenn du lachst” fra albummet “Helene Fischer” kommer fra guitaristens pen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Giovanni Zarrella (@giovannizarrella)

Giovanni Zarella og Helene Fischer

Hvad har Giovanni Zarella og Helene Fischer til fælles? Absolut en sangskriver. Specifikt handler det om Robin Grubert, der blev født i Belgien i 1977. Allerede tidligt i årtusindet skabte musikeren sig et navn ikke kun med sine egne publikationer (Treibzeit, 2000), men også som sangskriver for bl.a. Keri Hilson, Martin Kesici, Cosmo Klein, Sasha og Giovanni Zarella. Weil Liebe nie zerbrich kommer fra hans pen, igen fra albummet “Helene Fischer”. I øvrigt skrev han hittet Wundervoll for Giovanni Zarella.

Mange andre berømtheder skriver for Helene Fischer

Med en mega-stjerne som Helene Fischer er selvfølgelig mange mennesker altid involveret i produktionen af ​​albummene. Ud over ovenstående er der mange andre berømtheder og musikere. Helene Fischer selv skriver også på sine sange, for eksempel Ave Maria.  En komplet liste over hendes sangskrivere kan findes her.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse