Dieter Thomas Heck: Hans sidste ønske forblev uopfyldt

Billede: ZDF.de

Da man sidst hørte fra Dieter Thomas Heck († 80) og hans kone Ragnhild (74) for et par uger siden, sagde de begge: “Vi takker Gud for hver dag sammen“. I dag lyder det næsten som om de vidste, at de måtte nyde hvert øjeblik de var blevet tildelt. Dieter Thomas Heck, som faktisk var Carl-Dieter Heckscher og hans “Hildchen” – de var så glade. Men nu er der kun denne uudholdelige fred i hendes hus i det spanske Almeria. Den store showmaster har sagt farvel – men hans sidste ønske er forblevet uopfyldt ….

Han ville have ønsket at være sammen med sin familie igen.

På grund af trivialiteter, som han heller ikke kunne huske, skændte han for 30 år siden med sin bror Peter-Michael Heckscher (71) (Neue Post). “Det gør ondt i min sjæl,” erkendte den yngre bror for et par uger siden. Men det skulle ikke komme til en forsoning ….

Han håbede på en forsoning

Og så var der svigerdatter Christiane (50), der gjorde ham bitter. Hun hævdede, at der ikke er nogen kontakt mellem Dieter Thomas Heck og hans søn Kim (49) og barnebarn Vivian (17). Påstande, som Dieter ikke svarede på. Han ville ikke lade tvisten komme ud i offentligheden, så derfor kommenterede han ikke.

For lidt over et år siden, da han blev hædret med “Golden Kamera” og talte med vanskeligheder, var hele Tyskland meget bekymret for Dieter. Men Dieter Thomas Heck klagede aldrig. “Mine succeser i livet har fyldt mig med den dybeste taknemmelighed” sagde han.

Han kunne ikke trække vejret alene

Og han havde mange succeser. Da han sagde de uforglemmelige ord: “Her er Berlin!“, så mange millioner mennesker med. “ZDF hit parade” var den største succes af Dieter, der faktisk var i lære som bilforhandler i Hamburg. Efter et bombeangreb lå den indfødte Flensborger i dage under ruiner. Dette traume gjorde ham målløs og fik ham til at stamme. Kun sangundervisning kunne hjælpe ham, så han begyndte sin karriere i musikbranchen.

Endelig håbede Heck, at det ville gå op ad bakke med hans helbred. Men det viste sig anderledes. Han, der engang blev fejret som “Mister Hit Parade”, kunne næsten ikke ånde uden ilt i slutningen af sit liv. Han ønskede for nylig at genoplade sine batterier på en lungeklinik i Brandenburg, men han kunne ikke klare det længere.

I hans sidste sekunder holdt Hildchen ham i hånden …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse