Dieter Bohlen: “Vi har ikke brug for en Helene Fischer!”

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

“Deutschland sucht den Superstar” er i øjeblikket domineret af schlager. Ikke kun det, men også med Maite Kelly og Michael Wendler, to schlagerstjerner er i juryen. Nej, med Ramon Roselly vandt en tysktalende kunstner endda sidste sæson. Men hvis Dieter Bohlen har sin måde, skal tidevandet nu dreje …

Schlager boomer som aldrig før! Kunstnere som Marianne Rosenberg, Ben Zucker og duoen Thomas Anders og Florian Silbereisen stormede straks toppen af ​​hitlisterne med deres albums. Hitsne løber op og ned i radioen – og landsdækkende danser folk til musik fra Kerstin Ott, Sonia Liebing og Co. Afslutningen på succesen er ikke i sigte – man tror det måske!

Dieter Bohlen skabte en masse forbløffelse i musikbranchen med sin erklæring. Og dem i redaktionsteamet var også meget forbløffede over Pop Titanens erklæring!

Dieter Bohlen: “Vi har ikke brug for en Helene Fischer”

Selvom mange kandidater til “DSDS” prøver at synge på tysk – og talent showet i de senere år med Ramon Roselly og Beatrice Egli har produceret to succesrige popstjerner,  tror Dieter Bohlen på en vending, tilbage til engelsksproget musik: ”Du kan næppe sælge interessante ophavsret i udlandet med tysk musik. Vi har ikke brug for en ny Helene Fischer – vi har brug for nye påvirkninger. ”

Det er stadig ikke til at se, om Poptitanen får ret i denne erklæring. Fordi de kommende schlager talenter allerede er i startblokkene for “Deutschland sucht den Superstar”. Vi er spændte efter at se, hvilken stjerne der snart bliver født!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse