Dieter Bohlen slår Carmen Nebel med store og små!

Billede: ZDF.de – Carmen Nebel.

Hvad skete der? Det er klart, at Dieter Bohlen rydder vejen for unge seere på RTL med sin “Supertalent”. Men denne gang har han endda vundet imod showet “Willkommen bei Carmen Nebel” på ZDF med de gamle tv-seere. Ikke desto mindre forbliver vinderen den tyske kræfthjælp.

Åh, det var tider. Det gode, populære lørdag aften show som såkaldt tv “lejrbål” der lokkede hele familien hen foran tv-apparaterne, og det var derefter samtaleemne på cafeteriaet og kontorer den næste uge.

Lad os huske show-mestre som Hans-Joachim Kulenkampff (“Einer wird gewinnen”), Peter Frankenfeld (“Musik ist Trumpf”), Peter Alexander Show, Rudi Carell-showet eller senere de herlige tider af “Wetten, dass..?” som satte rekord med 23,4 millioner tilskuer (den 9. februar 1985).

Selv Carmen Nebel lokkede i hendes bedste tider, stadig op til 8 millioner personer foran tv-skærmen. Lørdag aften inviterede hun igen til ZDF i sit show “Willkommen bei Carmen Nebel” med mange stjerner som Andrea Berg, Hansi Hinterseer, Andreas Gabalier, ARD-kollegaen Stefan Mross med hans Anna Carina Woitschack, Fantasy, David Hasselhoff eller Ella Endlich.

Denne gang blev der igen indsamlet donationer til fordel for den tyske kræfthjælp. Det var også grunden til besøget af forbundsministeren for sundhed, Jens Spahn, i showet. Fordi den tyske kræfthjælp var den faktiske vinder af tv-aftenen: over 2,75 euro blev doneret! 3,18 millioner seere tilsluttede sig denne gang Carmen Nebel, som kun er 90.000 mere end i “kvotekatastrofen”, som den blev kaldt af medierne den 5. maj 2018 (TV-kvote 3.09 millioner).

Billede: MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlagerbooom eller nedgang

Faktisk er alt stadig temmelig solidt, for et schlager-show, der følger med som en forkyndt “Kessel Bunte”. Og hos SchlagerPlanet ønsker man ikke at bedømme kvoten, som de sædvanlige populære portaler fra afdelingen „Drama & Skandal“. Men vi, som mange Schlager-fans, er taknemmelige for, at sådanne musikudsendelser stadig eksisterer.

Men som en premiumportal er de også nødt til at udføre en ærlig “prime time quota check”. Og det, der overraskede os, er, at Dieter Bohlen med det værste startresultat af sit “supertalent” på RTL har en større kvote (3,27 millioner) og som overgår Carmen-Nebel. Og ved den unge (14 til 49 år gamle) og gamle målgruppe!

Forresten, kvotevinderen lørdag aften var ARD med det historiske drama “Ottilie von Faber-Castell” (4,46 millioner seere). Schlagerbooom eller fald, det forbliver åben indtil næste Florian Silbereisen-show i ARD. Entertaineren er en af de sidste, der antændte “lørdag aften bål” for os schlager fans …

Åh ja, Andy Borg havde også inviteret SWR til sin “Schlager-Spaß” lørdag. 340.000 mennesker havde tændt tv til det. De ville have hjulpet Carmen Nebel med at vinde en “Quotensieg” over Dieter Bohlen …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse