Die Schlager des Sommers 2018 – datoen er offentliggjort!

Så er det nu, schlager fans! Nu er datoerne for den store Sommer-Open-Air på slottet i Klaffenbach offentliggjort. D. 9 juni besætter schlager stjerner og fans slottet og lader de gamle mure ryste til schlager rytmer. I kan være med i live showet, eller se det senere på TV. Her kan i finde ud af hvor billetterne er tilgængelig nu.

Billetter til schlager festival

Billetter til schlager event “Die Schlager des Sommers 2018” kan købes nu på www.die-schlager-des-sommers.de, www.tourneen.com og ved alle kendte billet shops. Alle som har købt billetter inden offentliggørelsen af datoen, kan returnere billetten til billetkontoret inden d. 28.2.2018, hvor de er købt. Officiel starter salget af billetter på Ticketmaster og Eventim d. 1.3.2018

Allerede sjette udgave af “Die Schlager des Sommers”

For mange schlager fans er Schlagerfestival i Klaffenbach allerede blevet en tradition. Ikke underligt, fordi showet er i mellemtiden er blevet superlativ, som du ikke vil gå glip af. Den femte udgave sidste år blev sendt på fem tv stationer. Værten til schlagerfestivalen vil for tredje gang være Florian Silbereisen.

For første gang vil der være en konkurrence for nye artister. De nye, amatøre og proffer kan indtil 1.4.2018 (Mere info på schlager-des-sommers.de) søge. Vinderne vises som åbnenummer ved TV Open Air. Hvilke stjerner der kommer i år på slottet ved Chemnitz, er ikke bekendtgjort. Dog står det klart at det bliver mega fest.

Kilde: Mdr.de

Det skal du læse