Die offiziellen deutschen Party and Schlager Charts Vol. 7

Schlager specialisterne “Deutsches Musik Fernsehen”, “Radio Paloma”, “Mix1” og “TELAMO” har endnu engang sammensat en fanatisk hit kollektion, “Die offizielle deutschen Party & Schlager Charts Vol. 7”.

Denne eksklusive dobbelt CD kombinere de bedste fra den nye samme serie, som sendes på Deutschen Musik Fernsehen. Samtlige toptitler, de aktuelle hits som fylder dansegulvene og som sørger for super stemning, er at finde på dette dobbelt album.

Store navne som Andreas Martin, Nino de Angelo, Oliver Frank, Andrea Jürgens og G.G. Anderson er der, også kendte publikums yndlinge som Monika Martin, Patrick Lindner og Markus Becker. Axel Fischer, Sandro, Anna-Maria Zimmermann, Tanja Lasch og mange flere sørger for, at der party garanti. Selv Schlager dronningen Andrea Berg er på dobbelt CDen: Hun er med et ikke udgivet Hit mix og finde.

Om man skal fejre, danse eller bare have det sjovt – er denne brandnye udgave af den populære serie et passende lyd. Hitliste placeringerne er førsteklasse bevis på, at skaberne har ramt publikums smag.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse