Die jungen Zillertaler – nyt album ude nu!

Kilde: Die jungen Zillertaler Facebook

Med i alt 13 hit sange har Die jungen Zillertaler med  “Obercool im Haifschpool” igen ramt en 12´er.

Die jungen Zillertaler, deres nye album “Obercool im Haifischpool” – et album med ørehængende garanti, er lige blevet udgivet, og kan købes over alt.

Med deres nye album “Obercool im Haifischpool” glider Die jungen Zillertaler på deres cover endda rundt i hajkostume, og leverer en “dyrisk” god fest, og med deres umiskendelig Juzi lyd er det måske deres bedste album i deres lange succes historie.

 Pas på, ørehængere! “Med dette album går vi igen fuld ud på 12! Med den typiske Juzi lyd, sætter vi gang i festen, og vil glæde mange af vores fans”, lover Die jungen Zillertaler.

Teksterne: I allerbedste Juzi maner, og nogle gange tvetydigt. Men ingen grund til bekymring kære forældre, ingen grund til at trække stikket i børneværelset. Frem for alt – og ikke kun der – sangen “der kleine Haifisch” vil med sikkerhed være den ultimative sang: Den svømmer rundt i havet, den lille haj er sulten og tørstig…. og så falder der en gris i vandet!​​​​

Festens sommerhit i 2018 er nu fast, og vil til hver fest i hele landet være på playlisten! Albummet “Obercool im Haifischpool” udkom den 6 juli, og også på single findes “Der kleine Haifisch” digital.

​​De præsenterer hits fra albummet live og i TV

Den 18 august 2018 finder det store Juzi Open Air sted i Zillertaler. Dagen før, den 17. august, inviterer de deres fans på den store fanvandringstur.

Den 14. juli 2018 er Daniel, Michael og Markus med som gæster i TV showet “Wenn die musi spielt” – Sommer  Open Air”. Det bliver en varm sommer med Juzi – helt rigtigt til en dukkert i hajfisk poolen.

​​
​​TV-Tip:
​​14.07.18 ORF/MDR „Wenn die Musi spielt“ – Sommer-Open-Air
​​22.07.18 ARD „Immer wieder Sonntags“
​​23.09.18 ZDF „Fernsehgarten/Oktoberfest“

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse