Die Himmelsstürmer – 20 Års Jubilæum (1998-2018).

Promotion.
De to sangerinder Claudia Hätscher og Ulrike Wölfel puster i dette år, 20 lys ud på lagkagen over 20 års jubilæum for Die Himmelsstürmer. De to powerdamer sørger i år for Partystemning og Fyrværkeri på alle kanaler ved bla., at vende tilbage til rødderne og så giver de den lige en gang gas mere.

Jubilæumsalbummet: “Jetz erst recht – 20 Jahre Die Himmelsstürmer“. Dette dobbeltalbum, er et ægte jubilæumsalbum til de trofaste fans gennem årene. Ved siden af den nye sang som er sommersinglen 2018 “jetz erst recht“, eller den allerede udgivet single “Diese Nacht“, “Dolce Vita“, eller “Venecia“, har de sammen med deres Producent Team Andreas Goldmann, Stefan Pössnicke og Timo Peter, taget fat i titlerne fra de sidste 20 år i Studiet for at give det en ny Sound. Meget spændende var det fordi melodierne blev arrangeret på ny, og peppet lidt op som eksempelvis deres aller første single “Traumboy from L.A“, eller singlehittet “Total verrückt nach Leben“. Som et videre Highlight var den tilpassede version af “3 Stimmen für ein Halle-lujah“, som Die Himmelstürmer præsenterede ved 1200 årsdagen for byen Halle. Til oktober udkommer der Deluxe-CD/ DVD i Guld som Band-jubilæum. Både på Cdén men også på Dvdén florerer der 20 af deres største hits, som forøvrigt også bliver vist i Oktober måned på Melody TV.
Die Himmelsstürmer fortsætter med deres succes Band historie. Erfaringen fra musikerne og Manesmentet taler for sig selv. Med melodien “Traumboy von L.A.”, begyndte det hele i 1998. Dette var den første Single for pigegruppen Die Himmelsstürmer. En flåde af piger og Tysk Schlager, hed receptet som siden da er en garanti for succes og afspejles i mange titler. Til de mere succesrige hører, “Total verrückt nach Leben“, „Feuer und Flamme“, „Die Flamme in mir“, „Zum 1. Mal verliebt“, „Sole, Sole“, „Kissenschlacht im Herzen“, „Du bist der Wahnsinn“, „Wir tanzen“, „Diese Nacht“ samt begge Melodi Grand Prix Titler „Olala Latino“ und „Hallo, ich bin wieder zuhause“.

Claudia Hätscher og Ulrike Wölfel som har optrådt siden 2014 i denne besætning, har givet deres helt specielle musikalsk stempel til Bandet. det er tro over for mottoet: Fræk, frisk og fri, og tilsammen giver de det en modernere og kraftigere Sound.

Claudia Hätscher: Den 33 årige født i Tyrens tegn har været med i Die Himmelsstürmer siden Marts 2010. Hun er uddannet sælger, men sidder i dag i kommunen i forvaltningen. I hendes fritid danser hun gerne og laver koreografier hertil. Hendes musikalske evner fik hun ved at synge i kor, og optrådte i et musikproject som Background danser. Hun er en perfektionist, som hun dygtigt bruger i gruppen. Musikalsk hører hun gerne Oldies.

Ulrike Wölfel: Hun er den yngste Himmelstürmer nogensinde. Den 30 årige er født i tvillingens tegn, kom 2014 til Bandet, og kan kikke tilbage på erfaringer inden for Show buisness. Ved siden af moderation på en privat radiosender, kan hun smykke sig med titlen: Miss MGO Ostdeutschland 2012. Den udlærte automobil  indkøbskvinde og erhvervsøkonom går gerne ud for at danse, rejse og madlavning. Musikalsk lytter hun gerne til Frida Gold og Yvonne Catterfeld.

Og Himmelsstürmerne farer hele tiden fremad. Lige meget om det er Nord, syd, øst eller vest – hvert himmelstrøg er bedst !

Jeg mødte Die Himmelsstürmer til Schlager Festival & Smago Award d. 9 & 10 Juni i Klaffenbach, Chemnitz. Kan varmt anbefale de to piger som har en stor klasse. De to er kommet for at blive. Man bliver total glad når man hører dem, med deres store udstråling. Se videoerne nedenunder !
Musik skal ses LIVE !

Det skal du læse