Die Helene Fischer Show d. 25. December 2019.

Det blev en fantastisk aften i Düsseldorf d. 13 december, fra kl. 20.00 til 00.45, sammen med 9.500 vilde fans. Der blev lavet optagelser til Die Helene Fischer show her fredag og lørdag, som så skulle udsendes på ZDF d. 25. December kl. 20.15. Mange prominente gæster var indbudt, nogle havde sågar ikke været til at få fat i i flere år. Så som Josh Groban. Men nu var det lykkedes !

Kunstnere der var indbudt var: Stjerner som Engelbert Humperdinck, “Backstreet Boy” Nick Carter, Roland Kaiser, Howard Carpendale, US-Star Josh Groban, “Volks-Rock’n Roller” Andreas Gabalier, Mark Forster, Michelle Hunziker, Freya Ridings, Bülent Ceylan, Martina Hill og Ralf Schmitz, Oonagh, Musical-Ensemble “Päpstin”, “Gregorian”, “Crossed Swords Pipes & Drums”, 20er-Jahre-Show “Berlin Berlin”, “Mayyas”, Thomas Gottschalk, Heinz Hoenig og Mark Keller synger sammen med Helene i Musicalen “My Fair Lady”. Quoten for dette show blev på 5.92 – det andet største nogensinde. Så man behøver ikke spørge om at showet har sin berigtigelse eller ej !


Jeg vil ikke her fortælle alt hvad der skete hernede fredag & lørdag, men fortælle lidt om de bedste optrædender, samt lidt info hernede fra. Der skal jo også være en overraskelse i showet til dem der desværre ikke var der.
Alle elsker jo Disney, så de var også her repræsenteret ved 5 barnestjerner, som sang utroligt flot i 5 forskellige filmklip. Andreas Gabalier kom for fuld udblæsning som Volksrockn´rolleren fra Østrig. Og der fik vi alle et portpouri på en del af hans bedste sange. Guitaren blevet vredet noget rundt efter at han havde annonceret at hans gik på kæmpe Tour næste år – der var bare fart på.

En meget oplagt Andreas der bare havde folk i hans hule hånd, alle sang med for fulde hals. Han kan virkelig skabe en fantastisk stemning. Så kom han endelig Josh Groban fra Los Angeles US, Skuespilleren, sangeren, sangskriveren og plade-producenten. Han er et kæmpe Tenor pop talent, som vil tage en hel dag at komme igennem, for at se hvad han har været med i. Utroligt hvad han alt har nået. Kæmpe talent. Han sang sin seneste melodi fra sit nye Album, som udkommer her i næste måned. Anden sang han kom med var sammen med Helene hvor de sang aftenens bedste sang: Angel. Fantastisk. Så rent, så vidunderligt afstemt efter hinandens stemmer.

Efter sangen blev han interviewet af Helene, hvor han fortalte at han var meget glad for at have fået indbydelsen til at komme her til Düsseldorf. Han fortalte også at hans Tyske publikum havde han haft i de sidste 20 år, men de var lidt svære at trække op i sammenligning til de Amerikanske. Men de var på vej ! Dernæst fortalte han at han havde været mange steder til optagelser rundt omkring i verden, men dette her var dog den største scenen han nogensinde havde været på. Alt hernede var bare meget stort. Selve produktionen af ZDF´s udsendelse af Die Helene Fischer Show havde OVER 1000 mand beskæftiget. Så behøver man vist ikke længere at sammenligne Helene mere med andre kunstnere i Tyskland. Hun er i en klasse helt for sig selv. Helene kommer selvfølgelig også med sine uforglemmelige hits ind imellem kunstnerne. Og så kan man bare ikke sidde stille. 50 % af tiden stod folk faktisk op.


45 årige Martina Hill, skuespiller og komiker har haft sit eget Martina Hill show. Hun er hylende morsom. Man er bare flad af grin. Virkelig underholdende. Nick Carter fra Boyzone giver den i bedste stil sammen med Helene. Der var ikke mange der kunne sidde stille. Rigtig god stemning. Roland Kaiser/Helene synger duetten af Lady Gaga/Bradley Cooper – Shallow. Det gør de fantastisk godt. Ikke et øje tørt. Så kom han – King of Romance – Mr. Engelbert Humperdinck (please release me). Alle var hensat til 1989 hvor den kom frem. Der kom lys i folks Mobiletelefoner og lidt vand i øjenkrogene, for her var han bare.

Fantastisk at høre alle synge med på hans sang hernede – det var stort. Aldrig har jeg set helene så nervøs, som da hun skulle interviewe Engelbert. Engelbert dyssede hende lidt ned – “det skal nok gå”.
Det var enormt svært at fotografere hernede, de havde lagt et rødt lys ud over scenen, som gjorde at vores kameraer havde svært ved at kunne fokusere. Desuden var mange af scenerne lidt mørke, og det var også en fordel for fjernsynets meget lysfølsomme kameraer.


Dette var niende gang at Helene havde afholdt sit personality show, og jeg tror nok at alle er glade for at det fortsætter. Der er netop lavet en kontrakt med ZDF på tre år mere med Die Helene Fischer Shows. Et super godt show som bare skal ses Live. Det var alle pengene værd, tro mig.

 

Det skal du læse