Det er, hvad han virkelig synes om “The Masked Singer”

Foto: Copyright: ProSieben/Willi Weber – Skildpaden

I den sidste finale af “The Masked Singer” gemte Thomas Anders sig under skildpaddedragten. Men hvordan oplevede han selv den spændende rejse i det populære showformat? I et interview afslører han, hvor hårde prøverne til showet virkelig er …

ProSieben -programmet “The Masked Singer” er meget populært blandt publikum og også blandt deltagerne. En kunstner, der kom til finalen i sidste sæson, er Thomas Anders! I podcasten “Aber bitte mit Schlager” afslørede han, hvordan han oplevede showet: ”Det er et vidunderligt show-koncept. Det var faktisk som en børnefødselsdagsfest, hvor voksne tog et kostume på.” Men selvom det var meget sjovt at klæde sig ud, var øvelserne ekstremt anstrengende.

Thomas Anders fortsætter: ”Det er meget, meget udmattende – ekstremt udmattende, kan jeg kun sige. Du er faktisk spændt ind i seks uger i dragten … Jeg forklarede det også til familie og venner bagefter. Efter showet er før showet, fordi det straks fortsætter med sangsøgningen, og det straks fortsætter med, hvordan sangen skal fortolkes. Så med en vokal coach. Disse er altid øvelser på søndage, mandage og derefter øvelser til liveudsendelsen på tirsdage. Og du kommer hjem onsdag morgen, og så starter du med det samme.” Kostumet presser også deltagerne til deres grænser …

Thomas Anders er taknemmelig for oplevelsen

Især i finalen skal kandidaterne øve hårdt og have deres kostumer på i mange timer. Thomas Anders afslører:

”De sidste to finalister skal udføre tre sange, og alt skal øves. Så mandag havde jeg mit kostume på i fire en halv time … Under-kostumet – dette er sådan en understruktur, den er foret med bomuld og alt muligt. Det blev derefter rengjort efter hvert show. (…) Det var fantastisk smukt, men udmattende.”

Thomas Anders er taknemmelig for denne særlige rejse, han kunne opleve. Vi er nysgerrige efter at se, hvem der gemmer sig under kostumerne i år. Også i den Danske udgave som du kan læse lidt om herunder.

Kilde: Schlager.de

Foto: Lasse Lagoni / TV 2 DANMARK © (copyright TV 2)

Hvem holder masken? – kommer til Danmark

Den 6 november går Danmarks største gætteleg er i gang! Iført fantastiske forklædninger skal fem tophemmelige hovedpersoner fremføre sangnumre med det mål for øje at nå hele vejen til finalen og nok så vigtigt: Uden at afsløre, hvem de i virkeligheden er! Og allerede på denne første aften må den første lade masken falde.

Ibi Støving er vært på ‘Hvem holder masken?’, og heller ikke hun ved, hvem der er inde i figurerne:  – Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være vært på et underholdningsprogram, hvor ikke engang jeg ved, hvem hovedpersonerne er! Det bliver så sjovt, og jeg glæder mig helt vildt til at dele gættelegen med resten af Danmark. Det her underholdningsprogram minder på ingen måde om noget show, jeg har set før, siger Ibi Støving.

Sendetid: 06-11-2021, kl. 21.05, TV 2 DANMARK

Det skal du læse