“Det er bedre, hvis hun dør derhjemme”

Foto: © Margaretha Olschewski

Inka Bause er en strålende kvinde. Hendes kolleger og fans kender hende næsten kun i godt humør, og hun er altid til sjov. Men hun har skulle klare meget i sit liv. Hun kæmpede også for at overleve som baby, noget de færreste vidste…

Nogle gange er livet uretfærdigt. Næsten alle har fremsat denne udtalelse på et eller andet tidspunkt. Inka Bause kender også bagsiden bedre end mange af sine kolleger.

Inkas karriere er gået godt, siden hun fik flotte seertal med RTL-lshowet “Bauer sucht Frau”. Hun har længe været en af ​​de mest succesrige moderatorer, og hun har også succes som sangerinde. Privat gik det dog ikke altid lige let for powerkvinden. Allerede som baby havde hun en svær start på livet. Inka Bause blev født for tidligt, og lægerne havde allerede opgivet håbet…

“BZ” sagde værtinden en gang: “Jeg blev lagt i min mors arme, for tidligt født, og hun fik at vide: Fru Bause, du må hellere tage hjem med din datter. Det er bedre, hvis hun dør derhjemme og ikke på hospitalet.” Men hendes forældre kæmpede for deres datter og gav ikke op. Lille Inka kæmpede og overlevede! Inka Bause er forblevet denne fighter den dag i dag. Hendes konstante motto: “Jeg siger altid: alt er muligt”!

Inka Bause måtte klare to skæbneslag

I mange år har hun støttet “RTL Spendenmarathon” for at hjælpe andre. Hun måtte selv klare to tragedier. Hendes far Arndt Bause døde af en lungeemboli i en alder af 66 år. Inka Bause sagde om hans død: “Før var jeg et farverigt kort. Men lige pludselig var jeg en skygge med dybe furer i«.

Så i 2016 tog hendes eksmand Hendrik Bruch sit eget liv på grund af depression. Nogle ville have bukket under af denne byrde, Inka Bause koncentrerede sig om at “være en uforbederlig optimist” og blev ved med at kæmpe. Ligesom hun gjorde, da hun var baby. En rigtig powerkvinde, som du kan lære meget af!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse