Derfor bliver ZDF-Fernsehgarten 2024 aflyst i juli og august

ZDF-Fernsehgarten er en institution på tysk tv. Andrea Kiewel har været vært for live-showet på Lerchenberg i Mainz om søndagen i over 30 år. I 2024 starter den nye sæson den 5. maj og lover igen masser af underholdning med musik, comedy og kendte gæster. Fans må dog undvære Fernsehgarten to søndage i juli og august.

Fernsehgarten holder pause i juli og august

ZDF’s Fernsehgarten bliver aflyst den 28. juli og 11. august 2024. Årsagen er De Olympiske Lege i Paris, som finder sted fra den 26. juli til den 11. august. ARD og ZDF vil sende legene i Tyskland på free-to-air TV og producere omfattende specialprogrammer til dem. Lige som vi også her i Danmark vil blive bombarderet med OL i tv i den periode.

OL i stedet for Fernsehgarten

Beslutningen om at aflyse Fernsehgarten på to søndage om sommeren er forståelig. De Olympiske Lege er en vigtig global sportsbegivenhed, som bliver set af millioner af mennesker. ZDF ønsker at give sine seere mulighed for at opleve legene live.

ZDF-Fernsehgarten er et af de mest succesfulde underholdningsshows på tysk tv. I gennemsnit ser omkring to millioner seere programmet søndag morgen. Showet byder på et varieret program med musik, comedy og snak.

Kendte gæster og god humor

I de senere år har mange kendte gæster været på scenen i ZDF-Fernsehgarten. Andrea Kiewel leder programmet på en afslappet og charmerende måde og sørger for en god stemning.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse