Denne tv-klassiker må vige pladsen for Helene Fischer-showet

Juletiden er for mange mennesker en tid med hygge og traditioner. I de senere år har programmet “Dalli Dalli – die Weihnachtsshow” altid været en integreret del af det festlige tv-program. Men i år må fans af showet indstille sig på en ændring: I stedet for 1. juledag sendes showet allerede den 19. december. Årsagen til udsættelsen? ZDF bringer endelig “Helene Fischer Show” tilbage på skærmen efter en lang pause.

Tilbagevenden til “Helene Fischer Show”

Det populære “Helene Fischer Show” har ikke været sendt 1. juledag siden 2019. Men i år vender schlagerdronningen tilbage til scenen og bringer glitter og glamour tilbage i stuerne med sit varierede show af musik og underholdning. Ifølge pressemeddelelser fra ZDF vil showet blive præsenteret i et nyt look og lover at have både nationale og internationale stjerner som gæster. Et højdepunkt, som mange fans helt sikkert har længtes efter. Men denne glæde deles ikke af alle.

“Dalli Dalli – juleshowet” må vige pladsen

“Helene Fischer Show” tager den bedste plads til sig og fortrænger en anden tv-klassiker: “Dalli Dalli – die Weihnachtsshow”. Dette program med Johannes B. Kerner som vært har stået for underholdningen juledag de seneste år. Med kendte gæster som Vanessa Mai, Motsi Mabuse og Sebastian Ströbel har showet altid appelleret til et bredt publikum. Nu bliver “Dalli Dalli – die Weihnachtsshow” nødt til at skifte til den 19. december.

ZDF’s beslutning vil sandsynligvis skabe blandede følelser. Mens fans af “Helene Fischer Show” sikkert vil være glade for at se schlagerdronningen vende tilbage, vil fans af “Dalli Dalli – die Weihnachtsshow” måske blive skuffede. Men i sidste ende byder jule-tv-programmet på nok variation til at tilfredsstille enhver smag. Og hvem ved, måske bliver det en ny tradition at fremrykke udsendelsen af “Dalli Dalli – die Weihnachtsshow”?

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse