Denne ene kollega følger hun

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Helene Fischer er en af ​​de mest populære schlagerstjerner på Instagram! Næsten en million følgere følger med i Schlager Dronningens liv og især karrieren. Men hvem følger Helene Fischer egentlig? Hendes eks Florian Silbereisen? Eller sin kæreste Thomas Seitel? I hvert fald er det en mand, der ser ud til at have gjort det meget mod hende.

Instagram er DEN platform, hvor kunstnere kan dele nyheder med deres fans. Helene Fischer slettede ikke kun alle sine billeder og videoer, så lige før sit comeback gik hun i gang med det hele. Helene har været en af ​​de mest succesrige musikere i Tyskland i årevis og endda blandt de mest indtjenende sangere på verdensplan. Hun har selvfølgelig mange følgere, men Helene Fischer følger kun én profil. Så meget kan afsløres, det er en musikerkollega …

Helene Fischer er ikke fan af sociale medier

Kigger du på Helene Fischers Instagram-profil finder du en masse information om den kommende turné, nye showdatoer, musikvideoer og alt om albummet “Rausch”. Man lærer ikke meget om hendes privatliv – bortset fra et indlæg, der bekræfter hendes graviditet. Det skete dog kun, fordi en insider gav nyheden til pressen.

Helene Fischer indrømmer åbent i interviews, at hun vil beskytte private øjeblikke og heller ikke er stor fan af sociale medier. Hun ville også gerne have holdt graviditeten for sig selv i længere tid. Hun følger i hvert fald ikke sin ven Thomas Seitel på Instagram. Ifølge tidligere rapporter har han ikke længere en profil.

Hvilken mand følger Helene Fischer?

Mange troede i starten, at det kunne være Florian Silbereisen. Han har haft sin egen Instagram-profil i et par måneder. Men nej, Helene Fischer følger sin musikerkollega Luis Fonsi! Han er den eneste abonnent på hendes profil.

Lige efter udgivelsen af ​​duet singlen “Vamos a marte” fulgte de to sangere hinanden indtil i dag. Da Helene Fischer alligevel kun bruger sin konto til professionelle formål, vil hun bestemt kun følge sine duetpartnere fremover.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse