Denne drøm er indtil videre forblevet uopfyldt

Foto: NDR/Telemichel/Stefan Mühlenhoff

Det er gået godt for Kerstin Ott i en årrække, både i privatlivet og i hendes musikalske karriere. I dag fejrer sangerinden sin 40 års fødselsdag. Der er stadig et uopfyldt ønske i Kerstin Otts liv, som hun åbenlyst afslørede i en podcast. Måske vil hun opfylde dette ønske i det nye år…

Kerstin Ott inspirerer sine fans og LGBTQ-miljøet med sine sange og udtalelser. Altid ved hendes side er konen Karolina, som fuldt ud støtter sin partner i alt. Sammen med deres børn har de skabt en oase af trivsel i hjemmet med forskellige dyr, hvor Kerstin Ott lader batterierne op og kommer sig fra hverdagen. Nu blev hun spurgt, om der stadig er uopfyldte ønsker i hendes liv.

Svaret fra Kerstin Ott overraskede. I podcasten “Aber bitte mit Schlager” svarer hun ret hurtigt på dette spørgsmål: “Jeg kunne godt tænke mig at blive dumpet på en øde ø i en måned og se, om jeg ville overleve.” Ligesom Tom Hanks i filmen “Cast Away”. Kerstin Ott vil gerne selv teste, hvor dygtig hun er til at overleve.

Men ville Karolina overhovedet lade sin Kerstin gå, spørger moderatoren hende. Hun nikker, hvorpå Kerstin siger til hende med et grin: “Det diskuterer vi igen om et øjeblik!” Vi er spændte på at se, om Kerstin Ott en dag vil føre sin drøm ud i livet.

Under alle omstændigheder ønsker vi hende alt det bedste på dagen og ser frem til sangerindens liveoptrædener snart.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse