De stigende energiomkostninger efterlader dem heller ikke kolde

De forfærdelige energipriser, de eksploderende omkostninger i supermarkederne og de stigende udgifter til rejser af enhver art – livet er i øjeblikket dyrere, end det har været i lang tid. Og det vil ikke ændre sig i den nærmeste fremtid. Det er klart, at folk er bange. Frygt for krig, fattigdom og tomme hylder som før var fyldt med mad. Selv superstjernen Helene Fischer er ikke upåvirket af krisen, selv om hun har en formue på millioner af kroner, tænker på de mennesker, der ikke har det så godt.

Helene Fischer: Du taler ikke om penge

I tv-programmet “Willkommen Österreich mit Stermann & Grissemann” var Helene Fischer usædvanligt åben om sin lykke som mor. Men værterne Christoph Grissemann og Dirk Stermann tog også andre seriøse emner op og ville vide fra sangerinden: “Hvad gør du egentlig med dine penge?” Det er trods alt vanskelige tider i øjeblikket. Så hvad er den bedste måde at investere dine penge på? Hvad gør du for at undgå at fryse?

Helenes undvigende råd: “Man skal simpelthen bygge smart. Der er masser af brænde, og varmereguleringen klarer sig selv.” Et godt tip til alle dem, der har penge nok til at bygge et hus.

Værterne talte også om elregningen – fordi mange mennesker er meget bange for den. Men er hun ligeglad med, om elregningen snart er ti gange højere end normalt? Helene Fischer har trods alt oparbejdet en stor formue.

Alle tænker nøje over, hvad de bruger penge på

“Det forstår jeg også. Selvfølgelig har jeg ondt af folk, så ærligt talt …”, tøvede Helene. Hvad ville hun sige? At hun har meget ondt af de mennesker, der nu skal passe på deres penge. “Derfor sætter jeg endnu mere pris på, når de kommer til koncerter. Og de vælger selv, hvem de vil se. Det er virkelig en ære for mig, hvis de kommer tilbage i samme antal næste år”, siger moderen til en datter.

Helene Fischer skal nemlig på en stor “Rausch” med Cirque du Soleil i 2023 og laver en masse reklame for den. Fordi koncertbilletterne er sværere at sælge end normalt? Det er meget muligt. Når alt kommer til alt, skal alle se, hvor de er i øjeblikket. Og så kan du ikke længere deltage i fem koncerter, men kun i to – hvis det er det. Og du skal vælge disse koncerter meget omhyggeligt…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse