De nye „Baccara“

Kilde og copyright: Tyskchlager.dk – Alex sammen med Rotblond

En drømmestart på det nye år er det i øjeblikket for Schlagerduoen “Rotblond” der havde debut sidste år med singlen „Wer liebt, gewinnt“ ved “Schlagercountdown- Das große Premierenfest” med Florian Silbereisen. Efter mere end 20 tv-udsendelser i de sidste par måneder har Berlin-duoen allerede indtaget de første tyske schlagerhitlister med deres nuværende single “Küssen”.

Det første højdepunkt: Efter Semino Rossi med “Muy bien” og foran Roland Kaiser med “Wir geh’n durch die Zeit”, har ROTBLOND taget andenpladsen i “Radio B2 -Deutschlands Schlager-Radio” med “Küssen” siden sidste lørdag – foran hele tyske Schlagerelite -Radio-“. Tidligere var en tredjeplads hos “Schlagerportal.com” og fjerdepladsen i “Radio Paloma” de bedste resultater hidtil. Og også “MDR Sachsen 1” har ROTBLOND på listen men på en plads 11.

Producenten af ROTBLOND-sangene er ingen anden end Berlin hitfabrikanten, Mathias “Matze” Roska, der også har produceret for Andreas Gabalier og Nik P. Efter succesen med debut-singlen “Wer liebt, gewinnt” overrasker de to sangerinder nu med den anden single “Küssen”. Sangen er en Fox med sofistikerede beats. Kærlighedssangen omkring “Küssen” fanger med sit fængende kor, der udstråler en masse erotik i tillæg til den geniale melodi. En varm danse-følelse og kysse-følelser forbinder Kerstin og Melanie med denne sang der har alt, hvad der udgør et schlagerhit i dag.

Det er ikke uden grund at de to kaldes for de nye Baccarat. (Hvis man kan huske dem)

Og hvis man kigger på Rotblonds optræden på scenen, er sammenligningen ikke uden grund. Der er dog to punkter, hvor de slår baccarat med store længder – de danser meget bedre! Og deres schlager hits er moderne.

ROTBLOND i TV

09.02.2018 Meine Schlagerwelt- Die Faschingsparty 2018 20:15, MDR

24.03.2018 Die große Show der langen Beine 20:15 UHR, MDR

Kilde: Stadlpost.at

Vi og alle jer læsere fik også en hilsen fra Rotblond sidste år. Dem der ikke så det, kan se og høre hilsnen herunder

Det skal du læse