Das grosse adventsfestsingen 2023 – anmeldelse

“Alle singen Weihnachten! Das große Adventsfestsingen 2023” blev sendt på ARD i går aftes mandag den 18. december med Florian Silbereisen som vært. Seerne var begejstrede for denne festlige begivenhed, hvor kendte gæster som Roland Kaiser, Andrea Berg, Semino Rossi, Ella Endlich og Nicole skabte en medrivende atmosfære. Her afslører vi seertallene for denne festlige begivenhed med Florian Silbereisen, og hvordan du kan se dette juleshow igen i fuld længde.

Seerne var begejstrede for “Alle singen Weihnachten! Den store adventssang 2023” med Florian Silbereisen.

Reaktionerne på de sociale medier var gennemgående positive. Mange seere delte deres begejstring for “Das große Adventsfestsingen 2023” og roste den vellykkede blanding af kendte stjerner og traditionelle julesange. En Twitter-bruger skrev: “Jeg elskede adventsfestsangen! Det var så dejligt at høre stjernerne synge live og komme i julestemning.” En anden bruger var begejstret for de mange forskellige musikalske indslag og skrev: “Florian Silbereisen har endnu engang sammensat et fantastisk program. Adventsfestsingen er nu blevet en fast tradition for mig.”

Den store adventssang 2023 – seertal

Tidligere har showet haft nogenlunde samme seertal. Den 2 dec. blev “Adventsfest der 100.000 Lichter” sendt og blev set af 5,03 millioner seere. I går var der så kun 3,09 millioner der så med, og det er et mærkbart, men det blev sendt en mandag aften, det havde nok set anderledes ud hvis det var blevet sendt i lørdags.

Der er godt nyt til alle, der gik glip af “Das große Adventsfestsingen 2023” eller gerne vil opleve det igen. Juleshowet vil blive genudsendt på følgende datoer:

Alle singen Weihnachten! Das große Adventsfestsingen 2023 (genudsendelse)
Fredag den 22. december 2023 – MDR kl. 20:15
Lørdag, 23.12.2023 – SWR kl. 12:15

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse