Daria Kinzer – Zwischen Himmel & Erde

Daria-Kinzer-Zwischen-Himmel-&-Erde

Den første single fra Daria Kinzer udgives snart via pladeselskabet TELAMO og og hedder “Zwischen Himmel & Erde”.

Sangen er en imponerende hyldest til den store professionalisme, hvormed den charmerende sangerinde Daria Kinzer har “lært musik” siden barndommen.

Meget tidligt, som hun voksede op i Wien, begyndte Daria sin uddannelse som “Musical-, Pop- und Jazzsängerin”. Når man har modtaget 11 år sangundervisning så er det ikke underligt at den første single fra Daria med sin klare stemmer, springer direkte ind i øregangen.

Sangen er ikke til at glemme, og melodien er i første omgang styret af den meget klare, stærk og alsidig stemme. Sangen falder i en rytmisk, schlager typiske up-tempo med behagelig melodisk omkvæd. Sangen er fra den første tone om kærlighed.

Når man oplever, erkender og  opdager, hvad der er mellem himmel og jord og den store lykke, hvad sker der så “ein egel sanft beührt” ( en engel forsigtigt røre). En tekst der ikke kun sker for schlager venner.

Daria Kinzer er også elsket i schlager faget og gør alt for at udvide sin musikalske karriere i denne retning.

Et højdepunkt var i 2011 da hun deltog i Eurovision Song Contest i Düsseldorf, hun er datter af en kroatisk mor, og Daria præsenterede den hjemlavede sang “Celebrate”. Denne præsentation var den første optræden i hendes elskede genre.

Efter den store optræden ved den store schlager nat 2012 i Wien, hvor hun sammen med sin musikalske partner, producenten Harald Fendrich, som er broder til Rainhard. Gik arbejdet i gang med hendes første schlager album.

Singlen “Mellem Himmel og Jord” vil blive offentliggjort snarest, og hendes første album bliver udgivet i sommeren 2013 via TELAMO.

Vi har modtaget hendes første single, og vi kan kun skrive under på, at den er en ørehænger. Vi kan på grund af copyright og andre bestemmelser, ikke gøre den tilgængelig her.

Det skal du læse