Danser Michelle ved “Let’s Dance”?

Kilde: Michelle Facebook

Den nye sæson af “Let’s Dance” starter den 9. marts med et “Kennenlern” (Kend hinanden) program. De fleste kandidater er allerede enten bekræftet (f.eks. Judith Williams) eller meddelt af medierne (især Bild-avisen) (fx Daniela Katzenberger).

Igen og igen vil schlager sangere blive inviteret til Let’s Dance – man tænker på Cindy Berger og Bernhard Brink. Med Vanessa Mai gjorde en sanger af genren det til showet sidste år. Vanessa travlt på RTL som jury for DSDS.

På denne baggrund er et stor rygte interessant, at portalen “Salsa-und-tango.de” skriver at schlagersangerinden Michelle kunne deltage i showet …

Bevilget – det er helt ren spekulation – men det ville passe som en næve på øjet. Michelle har allerede haft et godt indtryk på DSDS – med “Let’s Dance” kunne hun endda sætte denne “gode figur” i rampelyset. Derudover samarbejder Michelle med RTL-datterselskabet “Music For Millions” – det ville være ret et argument for Michelle at blive medlem af Let’s Dance. Ubekræftet, deltagerne listen er endnu ikke fuldstændigt.

Som Schlager fan kan man kun ønske, at rygterne er sande – Michelle står tydeligt for den moderne og selvsikker tyske schlager. Hun er veltalende og en god repræsentant for genren.

Og at hun er rigtig iøjnefaldende og ville helt sikkert bringe lidt sexappel til showet, kan noglwe næppe benægte – så håber schlager.de at rygterne er sande i dette tilfælde …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse