Corona mistænkt! TV-stjerne under karantæne!

Foto: MDR/Kirsten Nijhof

Der er faktisk kun et emne i øjeblikket: Corona-virussen, som flere og flere mennesker inficeres med overalt i verden. Fra i dag er der mere end 260 syge i Tyskland, og en af dem kunne være tv-programleder Jörg Kachelmann. Han har allerede annulleret RIVERBOAT-showet til fredag …

Som Jörg Kachelmann twittede i går, måtte han gennemgå en corona-test. Som en forsigtighed tog han en pause denne uge; hvis testresultatet er positivt, vil det sandsynligvis være længere.

Men hvad der er særligt usikkert ved situationen, er, at han interviewede forskellige gæster i RIVERBOAT-showet sidste fredag. Herunder schlager stjerner!

Hvis Jörg Kachelmann virkelig er blevet inficeret med corona-virussen, ville det ikke være usandsynligt, at han kunne have inficeret mennesker i hans område.

Da inkubationsperioden kan være op til 14 dage, bør stjerner som Vanessa Mai, Ute Freudenberg, Maite Kelly eller Claudia Norberg være særlig opmærksomme, fordi de var gæster i de to sidste programmer! Howard Carpendale er planlagt at være gæst denne fredag. Vi håber, at alle involverede har det godt, og at mistanken ikke bekræftes.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse