Christin Stark – Gætteri om nyt album

Kilde: Christin Stark web

Det nye album fra Christin Stark, “Rosenzeit”, skulle egentlig udkomme den 1. juni 2018. Udgivelsen af den første single i april, “Komm komm”, har flyttet datoen for udgivelsen af albummet. Det så således meget “mistænkeligt” ud at hun ville deltage i Florian Silbereisens show “Schlager, Stars & Sterne”. Det virker “bekendt”. I mellemtiden har Michelle, ekskone til Matthias Reim, bekræftet at hans nuværende ledsager er Christin. Med “Wollen wir uns” (Christin) og “Hast du lust”(Michelle) har de begge bragt en meget fængende sang på marked.

Da Matthias allerede har lavet en duet med Michelle på den nye CD, ville det have været passende, at også Christin havde været der. Selv om man kan spekulere om “familiesammenføringen”, når man husker på, at også deres fælles datter, Marie Reim, vil starte som schlager-sangerinde.

Ser man på handelsstederne er den nye udgivelsesdato for Christins nye album den 3 august. På Ariolas hjemmeside og kunstnerindens hjemmeside står der ikke noget.

Fans havde nok håbet at Christin måske er med den 2. juni på TV, men det håb synes at være knust. En uge senere er hun der faktisk – men ikke ved MDR showet “Schlager des Sommers”, men ved “Festival”, som er støtteprogrammet til TV-showet.

Hendes fans må væbne sig med tålmodighed. Men de 13 nye sange er produceret af Matthias Reim og albummets titel lyder lovende. Christins fans må være “Stærke” og vente til august.

Kilde: Schlager.de

Bestil det her: Christin Stark – Rosenfeuer

Det skal du læse