Chock: Anni Perka har Corona!

Foto: Telamo.de

Denne diagnose vil være et chok for alle: “Du er positiv til Covid-19, du har Corona!”. Verden handler i øjeblikket kun om virussen og virussen rundt om i verden. Flere og flere berømtheder er blevet inficeret i, nu er popsanger Anni Perka blevet fanget. Hun fortæller om det i et Facebook-indlæg!

Hvad har Tim Toupet, Nik P., Marianne Rosenberg og Anni Perka til fælles? De er alle blevet inficeret med Coronapatogenet Covid-19. Den yngste inficerede er sanger Anni Perka, der skrev sin medicinske historie og den aktuelle sundhedstilstand på Facebook!

Hendes post siger, at hun er lidt ude af den, for om morgenen havde hun fået at vide, at hun var testet positivt for Corona.

Hun gik tilsyneladende til lægen, fordi hun havde haft en stoppet næse i cirka to uger og havde svært ved at trække vejret om natten. Hun beskyldte problemet for en nylig cykelulykke, der gav Anni en skæv næsevæg.

Da hun ikke kunne forklare, hvordan hun var inficeret og selvfølgelig er bekymret for det, ville hun bare meddele, at hun havde det godt alt efter omstændighederne. Ellers har hun ingen klager og håber, at det forbliver sådan!

Kære Anni, vi krydser fingre og du hurtig blive rask!

I tider som disse er det især vigtigt ikke at hænge med hovedet. For at være ærlig er jeg lidt forvirret i dag, fordi jeg fik beskeden i morges, at jeg var positiv for Corona. Faktisk gik jeg kun til min læge i går, fordi jeg har haft en stoppet næse i næsten 2 uger og har haft svært ved at trække vejret.

Jeg troede, det var normalt, da jeg har haft en skæv næsevæg siden en cykelulykke og ofte er nødt til at tackle dette problem. Men da jeg ikke har smagt eller lugtet noget i to dage, blev lægerne straks opmærksomme og testede mig direkte.

Det er stadig et mysterium for mig, hvordan jeg er blevet smittet, og det bekymrer mig selvfølgelig. Ikke desto mindre ønskede jeg at fortælle dig, at jeg i øjeblikket har det godt alt efter omstændighederne, jeg har ingen andre klager og håber også, at det forbliver sådan!

Pas på dig selv, hold dig til de nødvendige forholdsregler, fordi sundhed er og altid er den vigtigste ting, vi har !!!

Forbliv sund❤

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse