Carmen Nebel Show – Den røde løber – d. 29 September 2018.

Dette års røde løber ved Carmen Nebel show i velodrom, Berlin blev et tillæg uden sidestykke. Der var kunstnere der gjorde meget ud af deres ankomst som eks., Vanessa Mai. Hun var klædt i glimmer tøj uden en bluse under jakken. Det vakte stor beundring blandt de yngre fans. Vanessas fremføring var meget kold, her havde hun IGEN kopieret Helenes ankomst i Januar i år her i Velodrom, indtil hun kom ned til enden af løberen til sine små fans, så skal jeg love for at der kom skrig og jubel på. Vanessa fandt så smilet frem igen.

En anden kunstner, Lena Valaitis, valgte at nærmest løbe hele løberen igennem hurtigst muligt, som skulle hun nå noget. Ingen i pressen fik taget billeder af hende ? Måske man vil prøve selv at promovere hende uden presse, – ok.

D.J. Ötzi, havde taget nogle unge dansepiger med, som skulle sætte lidt liv i kludene. Matteo Bocelli (søn til Andrea Bocelli), kom alene uden far, da han var i Sao Paulo til koncert, hvilket vi senere skulle se mere til.

Vicky Leandros var meget veloplagt denne aften. Normalt er hun meget reserveret over for pressen, men her gav hun den godt nok hele armen. Ikke mindst til showet om aftenen.

Barbara Schöneberger, gud hvor er der gang i hende. Hun er lynhurtig, og virker ekstrem intellegent. Nu er der tale om at hun vil til at lave en Tour, da hun mener at hun har så meget at fortælle som en af Tysklands største Moderator. Efter gangen på den røde løber, gik hun om bagved pressen, hvor der var et gitter for fansene bagved. Her fik hun givet Selfies samt snakket med alle der gad at snakke med hende. En meget energisk kvinde.

Francine Jordi, er et kærligt og meget venligt menneske. Hun giver sig altid tid til pressen samt sine fans. Det er dejligt at se. En altid smilende Francine, selv om man tænker på hvad hun har gennemgået med sin kræft.

Andreas Gabalier er altid god for en hyggelig snak og lidt drillerier. Han havde også megen tid tilovers til pressen samt hans talrige publikum, som var mødt op her. Det var helt enormt hvor mange fans han havde med her.

Fantasy ankom med stor jubel. Hvem kender ikke Fantasy. Freddy havde fundet den kærlige attitude frem. Han nærmest omklamrede Martin.

Så kom der en Duo som ingen kendte til, men dem skal vi nok vende tilbage til senere, når showet starter inde i hallen. Man må sige at de kunne skabe stemning til Udo Jürgens “Ich war noch niemals in New York”.

Nana Mouskouri blinkede med øjnene, godt for det. For ellers havde man ikke troet at der stadigvæk var liv i hende. Men en ting er sikkert: Når hun starter sit show af nærmest Evergreens, så kan man ikke andet en klappe i takt til hendes mange melodier.

Andrea Berg havde som rosinen i pølseenden sin mand med ved den røde løber. Hun brugte mere tid på at se hvordan han reagerede på hele postyren, frem for at være mere present for pressen samt fansene. Andrea gik dog også om bagved afspærringen til pressen for at møde sine fans for at give Selfies samt smalltalke med sine fans.

Det skal du læse