Carmen Nebel Show d. 29 September 2018.

Lørdag aften på ZDF, blev en underholdende aften fra Velodrom, Berlin sammen med 2500 tilskuer hvor man samtidig samlede 3.030.256€ sammen til kræftens bekæmpelse i Tyskland. Denne gang havde man ikke valgt at have forskellige kunstnere inde som skulle tage telefonen, men man havde valgt at der skulle være musik hele tiden i stedet for. Det var nok ikke dårligt valgt. Der var mange dejlige kunstnere med som eksempelvis: Andreas Gabalier, Heino, Vicky Leandros, Nana Mouskouri, Vanessa Mai, DJ Ötzi, Fantasy, Lena Valaitis, Francine Jordi,  Angelo Kelly & Family.

Et af højdepunkterne var Matteo Bocelli (søn til Tenoren Andrea Bocelli), som sang sammen med faderen denne aften. Sønnen var i Berlin, og faderen stod i Sao Paulo. De sang over to kontinenter, alt imens Matteo spillede på klaver hos os i Berlin. Lyden var lidt forsinket, men det klarede ZDF rimeligt suverænt. Heino synger duet sammen med Wolfgang Petry, som er vendt tilbage for denne begivenhed her på ZDF.

D.J.Ötzi lægger ud med et sommerhit “Bella Ciao”, sammen med sine små dansepiger. Dernæst er det Lena Valaitis tur til at komme med sit portpouri over kendte melodier gennem tiderne. Lena Valaitis havde lige først på året haft sin 75 årige fødselsdag, hvilket man overhovet ikke bemærker, tværtimod.

Angelo Kelly & Family fremførte nummeret “Always be There”. Familien består af Far, Mor og 5 børn. Denne aften var den mindste søn dog ikke med, da det var langt over hans sengetid. Han fik sutten, så var der ro.

Vanessa Mai sang “Wiedersehen“. Man var ikke i tvivl om hvem der var Vanessa fans. De er utroligt unge gennemsnitlig, og ja man kan ikke undgå at høre dem i hele salen. De havde delt sig op i hver sin ende af Tribunen. Vanessa optrådte sammen med alle sine fans på scenen hernede med nummeret”Wir sind stärker zusammen“.

Verdensstjernen fra Grækenland, Nana Mouskouri, med over 300.000.000 solgte plader fremførte nummeret “Lieder, die die Liebe schreibt” samt “Hallelujah“.

Francine Jordi var med denne aften, men også for et år siden var hun med her – dog meget brystkræft ramt. Hun gik dengang lige fra hospitalet af og så op på scenen for at synge. Francine mener også at der er noget positivt ved hele denne slemme opdagelse: Nu tører mit hår meget hurtigere, og skal ikke sættes op. I aften er hun med, frisk som en havørn. Ella Endlich vil gerne fortælle Francine en masse, og det gør hun i en sang “Gut gemacht“. Francine synger herefter “Lovesong“.

Volks rockenrolleren fra Østrig, Andreas Gabalier synger et af hans store hits “Verdammt lang her“.

Heino laver de lidt sjov med i et Radiopogram fra HR1 “Schwarze Barbera“, hvor Carmen Nebel gemt bagved en mur fortæller, at han har en søn sammen med hende. Hun fortæller ham det først nu, flere år efter. Skjult kamera er altid sjovt. Så skal vi have en duet: Heino og Wolfgang Petry med nummeret “Ich atme“. Wolfgang står i et studie et eller andet sted og synger sammen med Heino Live her. Tekst og melodi er lavet af Wolfgang Petry. Petry har ikke været i fjernsynet i 10 år. Det vil han bare ikke mere. Heino slutter af med et portpouri over hans største hits gennem tiderne.

Barbara Schöneberger optræder med et nummer fra hendes nye Album “Knick in meiner Biografi“. Hvis Barbara kan fortsætte med at synge videre på teksten, når kunstneren holder op, får hun 2.500€ til indsamlingen. Anden gang gætter hun den sammen med Andreas Gabalier, og får herfor 5.000€. Tredie og sidste gang gætter Barbara og Andreas også sangen fra Udo Jürgens, og indkasserer hermed 5.000€ mere.

Goldmeister, en rimelig ukendt gruppe, optræder med et gammel Udo Jürgens nummer “Ich war noch niemals in New York“, hvilket jeg synes de bare gør til UG. Dem håber jeg vi får mere at høre fra. Andreas Gabalier afslutter med hans nummer “Hallihallo“.

Fantasy optræder med “Gespenster der Nacht”.

Matteo Bocelli (søn af Andrea Bocelli) synger også opera, og derfor skal vi her høre far og søn synge sammen. Faderen er i Sao Paulo i Brasilien på Tourne, og sønnen er Berlin. Matteo spiller på klaver til duetten imellem far og søn “Fall on Me“.

Vicky Leandros synger “Ich liebe das Leben“. Sjældent har man set hende i sådan et humør. Af samme grund havde hun også publikum i sin hule hånd. Hun slutter af med nummeret fra Titanic “Weil mein Herz dich nie mehr vergisst“.

Andrea berg optræder til sidst med nummeret “Ja ich Will“. Andrea laver lidt reklame for hendes kommende Tour i 2020. Hun slutter af med nummeret “Kilimandsharo“, alt imens teksterne ruller hen over skærmen.

En flot aften med mange gode kunstnere. Der manglede lige et på af de rigtig gode, men man kan jo ikke stille alle tilfreds. Men, et dejligt show totalt professionelt lavet af ZDF.

Musik skal ses Live !!!

Det skal du læse