Carmen Nebel show d. 20 Maj med Helene.

Helene optrådte med tre nye numre fra hendes nye Album – Helene Fischer. Det var: Nur mit Dir, Weil Liebe nie zerbricht og Mit dem Wind. Helene var denne aftens helt store stjerne. Klapsalverne ville ingen ende tage. Fans skreg og bankede fødderne i gulvet, når man hørte hendes navn.

Helene har lagt stilen lidt om med det nye Album – der er kommet mere Country, Pop og technoschlager på menuen. Virker som om Helene gerne vil have taget i det yngere publikum også. Præsentationen af Helenes nye Album kommer jo i München d. 24 Maj, som jo også senere kommer ud på en DVD/Blu-ray.

Helene fik den bedst mulige start med hendes nye Album der udkom d. 12 Maj. Det er 15 år siden at nogen har solgt over 300.000 Albums på en uge. Helene overhaler ikke kun kunstnere som Adele, men også Rolling Stones, Robbie Williams og AC/DC. Når showet er slut har pressen normal mulighed for at få nogle korte interviews og billeder på scenen efterfølgende med sangerne. Men denne aften var alle bare pist forsvundet bagefter, måske det var den enorme varme der var dernede i Berlin.

Det skal du læse