Carmen Nebel Sept 2017

I lørdags d. 30 sept. var vi med ved Carmen Nebel showet i Hannover, et show som i starten blev lanceret som et 25 år jubilæumshow for Andrea Berg. Det var det dog ikke, men et donations show for kræftens bekæmpelse. Så der var sikkert mange Andrea Berg fans der blev snydt.

Inden showet start ankom kunstnerne på den røde løber. Her var der mulighed, hvis man var utrolig heldig, at få en autograf eller en selfie. Stjernerne havde meldt deres ankomst her, blandt andre Nena, Andrea Berg, Benny Andersson, Howard Carpendale, Paul Potts, Die Prinsen, Wencke Myhre, Julian David, Maria Voskania, Jay Khan, Riverdance, David Garrett, Fantasy & D.J.Ötzi.

Et af aftenens højdepunkter var Nena, om hun stadig havde det i sig. Det havde hun efter alle de års fravær, og hun var fantastisk at se Live. Hun startede stille og roligt og der gik ikke lang tid, så stod benene og armene ud til alle sider. Ikke mindst da hun sang sammen med Schlager Legenden. Et sjovt øjeblik, var da Nena sad fast med sin trøje i Maschines Guitar – der var ikke et øje tørt.

Benny Andersson er der mange der kan huske fra de god gamle ABBA dage, og han har stadig fuld kontrol over et flygel, og det beviste han også  da han gav nogle af de gode gamle ABBA numre.

Riverdance og 100 børn gav nummeret “Cup Song” og det var noget publikum kunne lide. 

Stemningen var ikke helt i top denne aften, og det skyldes al for meget snak imellem numrene. Resultatet af showets indsamling blev til 3.342.167 Euro. Andrea Berg forhøjede til sidst med ca 8000 euro så det totale beløb endte på 3.350.000.  En flot gestus af Andrea Berg. Et flot show med 3000 tilskuer.

Det skal du læse