Carmen Nebel: Sådan var showet med store følelser!

Foto: ZDF und Sascha Baumann

Når fru Nebel ringer, så kommer de nationale og internationale stjerner. I lørdags så var Andrea Berg, Andreas Gabalier, David Hasselhoff og Shakin Stevens sammen for at overvære donationsgallaen til støtte for den tyske kræfthjælp i Hannover.

Talrige tilhængere greb telefonen under det tre timers lange show, der også var den udsendelse nr 80. Der blev doneret ialt 2.753.687 euro kunne Dr. Fritz Pleitgen meddele.

Den tyske kræfthjælp er en non-profit organisation dedikeret til kampen mod kræft. Et godt eksempel på deres engagement var mødet med Elin og Katrin. Katrin havde leukæmi og ville være død uden en stamcelledonation. Elin, der kommer fra Bremen, var hendes donor. Den store donationsgalla i Hannover skulle være deres første møde. Grædende falder de i hinandens arme. Øjeblikket blev kronet med en serenade af Andreas Gabalier.

Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack, Fantasy, Hansi Hinterseer, Sascha Grammel, Bonitaz og Katharina Thalbach og Uwe Ochsenknecht var også en del af festen.

Lige så glædeligt: Mere end 3,18 millioner seere så det store donationsgalla på ZDF. Samlet set resulterer dette i en solid markedsandel på 13,1%. Chapeau, fru Nebel!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse