Carmen Nebel med lave seertal, truer et exit?

Kilde: ZDF.de

Engang så op til 8 millioner seere “Willkommen bei Carmen Nebel”, men kun omkring halvdelen så det sidste show i lørdags. Udsendelsen landede således kun på 12,01 procent – det laveste seertal i 14 år. ZDF drager nu konsekvenserne af det.

En ting er sikkert – det var ikke til den store interesse, at showet “Velkommen til Carmen Nebel” åbnede i weekenden. Roland Kaiser, Mary Roos, Beatrice Egli, VoXXclub og flere store navne var ellers annonceret. Men på trods af det lå seertallet kun på 12,01 procent – for lidt til ZDF.

3,09 millioner mennesker sad foran tv’et og så showet, til sammenligning så op til 8 millioner seere, på gode aftener, programmet tidligere. Det får konsekvenser.

Man leder allerede efter efterfølgere til Carmen Nebel. Ifølge “Bild” så er juleprogrammet, “Heiligabend mit Carmen Nebel”, som stationen har vist siden 2012, allerede blevet fjernet fra programmet.

Selv om der er planlagt to programmer i år med Carmen Nebel, ser det ud til at blive anderledes i 2019: I stedet for syv udsendelser kan show-værten kun præsentere tre shows næste år. Og fremtiden er også usikker, efter 2019 udløber ZDFs kontrakt med Carmen Nebel.

Ifølge medierapporter søger ZDF allerede unge efterfølgere – sangerne Vanessa Mai eller Stefanie Hertel er i søgelyset som værter.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse