Carmen Nebel: Farvel til tomme rækker

Billede: ZDF.de – Carmen Nebel.

En æra med tysk tv-underholdning slutter den 13. marts 2021: Carmen Nebel præsenterer den sidste udgave af hendes “Welcome to Carmen Nebel”. Hun er født i Sachsen og har underholdt tv-masserne med sit lørdag aftenprogram siden 2004. Den sidste udgave ville dog helt sikkert blive anderledes.

Faktisk skulle den sidste episode af “Willkommen bei Carmen Nebel” have været en stor fest. Med både internationale og nationale stjerner – og selvfølgelig publikummet i studiet, og hendes fans. Oprindeligt ønskede de at fejre det i december 2020. Men på grund af coronapandemien blev den allerførste udgave udsat til marts 2021.

Årsagen til udsættelsen var, at de ønskede at fejre farvellet med et stort publikum. Man håbede stadig, at pandemien ville være klaret inden da.  Men nu er det klart: Den sidste showudgave finder sted helt uden publikum. Stående applaus, som det skulle være for sidste gang? Intet!

Ifølge ZDF er det i øjeblikket ikke forudsigeligt, hvornår et sådant show kan produceres med et publikum igen. Det var åbenbart, at udsættelse ikke var udelukket.

Carmen Nebel: Gæsterne i det sidste show

De første gæster har allerede annonceret sig selv. Blandt andet er Marianne Rosenberg, Beatrice Egli, Howard Carpendale, DJ Ötzi & Nik P., Andy Borg, Maite Kelly, Angelika Mister, Rolando Villazon og Sascha Grammel.

Fans af Carmen Nebel behøver ikke klare sig helt uden deres værtinde. Carmens kontrakt løber indtil mindst 2023. Hun vil fortsat blive set ved juletider med sin donationsgalla (“Die schönsten Weihnachtshits”) og hendes juleaften-show.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse