Carmen Nebel: Disse stjerner synger ved “Die schönsten Weihnachts-Hits”

Carmen Nebel im Studio.

Når ZDF præsenterer “De smukkeste julehits med Carmen Nebel” om nøjagtigt 42 dage, er vi allerede midt i adventssæsonen. Men denne torsdag den 3. december skal kærlighedsfestivalen være i forgrunden. Men ikke kun det – vi kan allerede fortælle dig i dag, hvem der skal være der live i München!

Carmen Nebel præsenterer de smukkeste julesange igen i år. Men selvfølgelig skal der som i de tidligere år også gøres noget godt. I det store tv-show samles der igen donationer til de to kristne hjælpeorganisationer “Misereor” og “Brot für die Welt”. Og det er også den bedste grund, så showet endda kan sendes live fra München på trods af coronapandemien.

Carmen Nebel forbliver ved den gode sag …

Selvom den populære programleder Carmen Nebel trækker sig tilbage fra shows næste år, vil hun forblive loyal over for ZDF for netop disse shows.

Sidste år i “Die schönsten Weihnachtshits mit Carmen Nebel” blev der indsamlet donationer på 2.412.409 euro (Svarer i dag til ca. 17.951.742,- Danske kroner). Den charmerende Berliner kan lide at blive støttet af de bedste popstjerner.

Der var allerede: Beatrice Egli, Eloy de Jong, Kerstin Ott, Ella Endlich, Thomas Anders og Angelo Kelly & Family. Men igen i år vil Nebel få schlagerhjerterne til at slå hurtigere!

Carmen Nebel inviterer de bedste schlagerstjerner til at synge jul!

Bestemt alle fans af den farverige underholdning vil der nu forsvinde en kæmpe sten fra deres hjerter. For på trods af pandemien, afstandsreglerne og lignende udsendes juleshowet som en liveudsendelse den 3. december.

Selvom det endnu ikke er klart, om et publikum faktisk kan være med på showet den dag, er de første gæster allerede blevet bekræftet. Carmen Nebel byder blandt andre Marianne Rosenberg, Beatrice Egli, Rolando Villazón og Die Höhner velkommen.

Men da jul ikke kun er en fejring af kærligheden, men også af overraskelser, vil nogle førsteklasses stjerner helt sikkert udvide gæstelisten i de følgende uger.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse