Bor Semino Rossi stadig i sin autocamper?

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Efter 28 år annoncerede Semino Rossi sin adskillelse fra sin kone Gabi i 2020. Efter sin adskillelse siges han at være flyttet ud af deres fælles hus og boet i en autocamper. Men i et eksklusivt interview afslørede Semino, at dette ikke er sandt.

Semino Rossi og hans kone Gabi besluttede for to år siden at tage en “ægteskabspause”. Skilsmisse var udelukket for de to i starten. De siges dog på det tidspunkt at have besluttet at skille sig i al rumlighed. Ifølge mediernes rapporter opholdt Gabi sig i deres hus nær Innsbruck, mens Semino siges at være flyttet ind i sin autocamper.

Denne historie ser ikke ud til at være sand, som Semino Rossi afslørede for i et interview: “Jeg har ikke boet i en autocamper hele tiden. Jeg har altid brugt den til at komme fra A til B for at lave mine koncerter. Eller hvis jeg ville på ferie, tog jeg autocamper hjem” For ham er det en autocamper “til at rejse, men ikke til at leve.” Han afslørede dog ikke, hvor han boede under deres “ægteskabsbrud”…

Semino og Gabi: Parret er genforenet

I mellemtiden har parret dog afsluttet deres pause og er nu tilbage i den syvende himmel. “Jeg er glad for at være tilbage med min kone. Med to års afstand, og nu er vi sammen igen. Det er vi begge glade for, for at være ærlig,” sagde Semino til Schlager.de.

Hvor fint! Vi ønsker dem begge al lykke i verden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse