“Bonnie & Clyde Live – In dieser Sommernacht”

Live albummet til 20 års jubilæum er i handel fra 8. september 2017. På dobbelt CD oplever man Fantasy ikke kun som spektakulære kunstnere, men de læser også et uddrag fra deres biografi. Den 9 august startede forsalget af albummet. I studiet er Freddy og Martin et super team. Guld og platin i mange former viser også dette, som talrige nomineringer til ECHO og priser i flere europæiske lande.

På scenen får Fantasy sit publikum ophedet. Og nu kommer et album på markedet, og med det får man rigtig lyden af Fantasy og atmosfæren fra en Live optræden: “Bonnie & Clyde Live – In dieser Sommernacht”.
Atmosfæren er leveret af tusindvis fans, som for nylig var med ved Sommer Open Air af Fantasy i Aspach. 15 sange, ren fest. Fra første sang “Du bist wunderschön” med pan intro, som fortryller dig ind i den magiske verden af eventyr og stemmerne af Freddy og Martin som sjældent er hørt før. Til sidst vil du være lige så begejstret som publikum. Der går næsten ingen tid før den næste sang med uptempo “Ich geb mein leben für dich” skiller sig ud med et medrivende omkvæd. I “Was hast du denn gedacht” handler om adskillelse, sex og åben tilståelser.

Med “My sommer Love” skaber Freddys stemme gåsehud og uforenlige følelser, en sang for tiden, sommer, kærlighed, en rigtig ballade. Alle 15 sange på albummet, fra “Du bist mein erster gedanke”, til “Bonnie & Clyde”, fra “Eine Nacht im paradis” er med overraskende pop/electro lyd – som slut er det “Blinder Passagier”, som er typisk Fantasy og er stadig en perfekt tids schlager til et stort publikum.

Som med ethvert andet album fra Fantasy, og sandsynlig ikke på ingen anden tur som denne, føler man ægtheden af disse to. Rigtigheden i deres tekster afspejler deres musikalske fortid. Ønsket, om at leve, spændende, berøve livet, sult, bekymring om lidenskab. Alt dette synes at være et vigtigt tema for dem. Til deres jubilæum har Fantasy fundet balancen og det vilde, smertefulde, vidunderlige, igennem 20 år.

Journalist og forfatter Tanja May har støttet dem og det er der kommet en bemærkelsesværdig bog ud af. “Keine Lügen. Für unseren Traum riskierten wir (fast) alles”. En bog, der blev stykket op om schlager historien og – lidt mere- en beskrivelse af to kunstnere, der sammen har bragt en eventyrlig livsvej og har haft indviklede forbindelser til skæbnen. Med en ærlighed fortæller de, som kun nogle fans har gættet.

Med en unik lækkerbisken af albummet “Bonnie & Clyde live – In dieser Sommernacht” starter CD 2 hvor Freddy Malinowski og Martin Hein sidder i studiet og læse et kapitel fra deres helt nye bog og afsløre hemmeligheder fra deres privatliv. Fantasy “Bonnie & Clyde Live – In dieser Sommernacht” udkom d. 8 september fra Sony Music / Ariola.

Billetter til Fantasy store Tourne i 2017-2018 kan nu bestilles på Eventim.de

Albummet kan bestilles her: Fantasy

Kilde: European-News-Agency

Det skal du læse