Bodyguards som Statussymbol?

Helene Fischer er en superstjerne i Tyskland. Alle vil gerne have en selfie med den 38-årige kvinde eller få et glimt af hendes datter, som blev født i slutningen af sidste år. Kollega G.G. Anderson hævder nu i et interview, at Florian Silbereisens eks ikke længere kan kontaktes – fordi hun er bevogtet af bodyguards.

Helene Fischer: Afskærmet og beskyttet

I et interview med magasinet “Frau mit Herz” lægger G.G. Anderson ikke skjul på, at han foretrækker kollegaen Andrea Berg frem for Helene Fischer.

Andrea er stadig “helt nede på jorden”, det er anderledes med Helene, hævder han: “Helene er kun på turné med bodyguards. Ingen må komme ind i hendes omklædningsrum under forestillingerne, og “der er to bodyguards uden for døren, som ikke lukker nogen ind”. To høje, veltrænede mænd med solbriller og korslagte arme, der nægter at lukke dig ind?

Naturligvis! Det kan diskuteres, om det er normalt eller ej. Én ting er sikkert: I Hollywood er bodyguards ikke et enkeltstående tilfælde. Men i schlagerindustrien? Tvivlsomt! Med mange andre kunstnere sørger managements for, at alle bliver, hvor de hører til for det er naturligvis nødvendigt med mere sikkerhed.

Er den 38-årige virkelig afsides?

I tv-programmet “Willkommen Österreich mit Stermann & Grissemann” understregede Helene Fischer, hvor meget hun elsker sit jordnære liv uden for offentlighedens søgelys: “Det er så meget mere behageligt og smukt at leve. Og jeg har ærligt talt ikke noget, der får mig til at tage af sted. Når jeg forlader scenen, er jeg ligesom jer alle sammen.” Men mange fans begynder dog at tvivle på det, især på grund af hendes valg af tøj.

For senest bar Helene Fischer det uhyre dyre outfits til sit megashow i München eller til en pressekonference i Köln: Sneakers fra Balmain til 1.100 euro, sweatpants fra Prada til 1.800 euro eller et Chanel-bælte til 3.000 euro.

Ja, det kan man også diskutere – men spørgsmålet er, om Helene overhovedet har måttet grave i egen lomme for at købe disse outfits. Men hendes prangende villa i Bayern har også gentagne gange vakt opsigt.

Opførelsen af luksushuset gjorde mange beboere vrede. “Klumpen ved søen” ødelægger angiveligt stedet, og de mange overvågningskameraer holder øje med alting. Beboerne synes ikke, at det er rart og hyggeligt. Men Helenes privatliv er helligt for hende – uanset om hun er på afstand eller ej …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse