Bestjålet på sin ferie

Det skulle være den bedste tid på året, men for schlagersangerinden Michelle blev det til et mareridt. Moren til tre børn blev bestjålet, mens hun var på ferie i Andalusien i Spanien. Heldigvis slap hun uskadt.

Bestjålet på sin drømmeferie

Men lad os starte fra begyndelsen: Michelle kørte gennem Andalusien i sin autocamper for at besøge venner. Med hende var hunden Maggy, hendes nye familiemedlem.

Da hun stoppede, blev hun bestjålet, som hun afslørede på Instagram: “Jeg stod uden for min bil med skydedøren åben, fordi min hund Maggy var udenfor i snor. Jeg stod ved døren, og der kom en hen til mig og sagde, hvor smuk og sød den hund var …” Michelle blev inddraget i en samtale, hun kunne jo ikke have gættet, at den fremmede havde ondt i tankerne.

“Jeg havde lige undret mig over, hvorfor fyren talte så højt. Årsagen var simpelthen, at han ville overdøve sin medskyldige, som var ved at stjæle min taske fra bilen på den anden side. Jeg havde næsten 1.000 euro deri, det var hele min rejsefond,” fortsatte hun til “BILD”. Men ikke kun pengene – papirerne er også væk. Meget irriterende! “Jeg synes, det er meget trist. Jeg spørger altid mig selv, hvor det gode i folk er,” spørger hun sig selv med rette.

Der var straks hjælp på stedet

Heldigvis var der et vidne, som så det hele og gjorde Michelle opmærksom på tyveriet: “Tasken lå under et hundetæppe på passagersædet, og jeg ville helt sikkert have kørt videre uden at bemærke tabet.” Det var også ham, der ledsagede hende til politiet for at anmelde tyveriet. Det viste sig, at dette “hundetrick” er meget populært i Andalusien for at få fat i værdigenstande.

Gerningsmændene er en bande af svindlere. “Så viste de mig billeder af kriminelle, og jeg genkendte gangsteren med det samme på et af dem,” siger Michelle. På trods af ulykken er mor til tre børn glad for, at der ikke skete hende noget – det kunne jo have gået helt anderledes …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse