Beslutning af kærlighed

Livets vej fører dig altid til et punkt, hvor du er nødt til at træffe en beslutning: Skal jeg gå til højre eller venstre? Hvad er vigtigt for mig i livet? Helene Fischer ser også ud til at være på et sådant punkt lige nu. Vælger hun familiens vej eller fortsætter hun med at klatre op ad karrierestigen? Nu har hun truffet en romantisk beslutning ud fra kærligheden!

For faktisk skulle hendes store “Helene Fischer Show” igen blive vist på ZDF omkring jul. Med berømte gæster, akrobatiske indslag og alle former for forestillinger. Helene skulle øve sig i ugevis. Hun ville helt sikkert være nødt til at tilbringe flere nætter i koncertsalen eller på et hotel. Og det ville naturligvis også betyde, at hun ville få mindre tid til sin familie, sin kæreste Thomas og datteren Nala, især i de hyggelige vinteruger. At hun måske endda ville blive adskilt fra dem i et stykke tid. Men nu er det jo så blevet meddelt, at showet ikke finder sted.

“Sammen med Helene Fischer og hendes team har vi derfor med tungt hjerte besluttet at indstille showet også i 2022”, blev det meddelt for nogle dage siden. Og så er det også klart, hvilken vej Helene vil gå! Den vil føre hende i armene på sin elskede Thomas. Og ikke direkte tilbage på den store scene.

Helene vil derfor have mere tid end forventet til sin lille familie. Og “jeg vil også kunne nyde en lille smule af min private lykke”. Hun vil opleve så mange uforglemmelige øjeblikke med Thomas og hendes datter.

At gå en tur i naturen sammen, at ligge på sofaen med dem og se Disney-film – præcis som hun altid havde drømt om. Det bliver helt sikkert en magisk tid. Her vil Helene og hendes kære samle minder for evigt. “Familien er min rolige havn,” siger Helene. Denne inderlige beslutning føles så rigtig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse