Beredskabsplanen skånede dem for forlegenhed

Foto: SWR/Andreas Braun

Duoen Fantasy er en af ​​de mest populære grupper i Schlageren. De fejrede for nylig deres store comeback med singlen “Wovon träumst du denn?” Martin og Freddy har stået på scenen i 20 år og skaber en festlig stemning med deres sange. Selvom de to er absolut professionelle, laver de også en eller to fejl. En pinlig optræden har sat sig fast i hovedet på de to musikere.

Faktisk er deres optræden planlagt meget nøje. Placering, sangvalg og teknologien – alt skal være perfekt koordineret, så fansene tilbydes et særligt show. Tilskuerne til et Schlager-arrangement så også frem til en jævn optræden af ​​Fantasy – men pludselig ændrede alt sig.

Optræden med forhindringer

For mange år siden optrådte Fantasy i Oberhausen. Den dengang mindre kendte duo fik lov til at optræde med tre sange foran 13.000 tilskuere. “Da vi kom ind på scenen, bemærkede vi, at afspilningen ikke kørte,” huskede Martin i et interview med Schlager.de.

Cd’en indeholdte ikke musik. Deres manager løb straks hen til bilen og fik en nøddisk, der indeholdt flere fulde numre. I hallen satte han cd i en afspiller – men så skete endnu en stor tragedie.

Beredskabsplan, der imponerede fans

“Pludselig begyndte cd’en at hoppe,” ser Martin tilbage. En katastrofe for enhver kunstner. Men Fantasy fandt på noget – en nødplan, der var meget vellykket: “Af ren desperation sang vi to sange a cappella,” tilføjer Freddy.

Fansene elskede denne spontane vokale indsats. “Der var kæmpe bifald,” mindes Freddy, der stadig klassificerer denne præstation som en af ​​de mest pinlige begivenheder i hans karriere.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse