Ben Zucker: “Vores tid begynder nu …”

Han har lige erklæret sig som en lykkelig single, og at han ikke har nogen tid til en kvinde ved hans side, og nu vi ser allerede et billede af ham og en kvinde i en mild omfavnelse (Facebook).

“Mod solen”!

Ben Zucker er midt i trediverne og har oplevet en hurtig succes i det sidste år. Knap et år er der gået siden hans gennembrud, det fremgår af “SchlagerCountdown” med Florian Silbereisen, stadions touren med Helene Fischer og hans album “Na und ?!”. Og han er en der tilhører schlager verdenen som om han aldrig havde været andetsteds.

Billede: Ben Zücker Facebook

I hvert fald siden søndag aften, er der også i den unge sangeres private liv årsag til glæde. Hvis man i før i tiden kun så billeder af ham sammen med sin mor, hans brødre og hans far i gode sammenhæng, vil man nu se en hættetrøje klædt Ben og en hætteklædte kvinde også. Fansene er tilfredse, som reaktionerne også viser og er det et ekstra motivations spark til hans planlagte Arena Tour, som starter i Riesa den 1. november.

Nu kan Ben Zucker synge med fuld overbevisning:

“Mod solen, kun dig og mig. Vi er på vej mod solen, kun os to os sammen. Jeg fortalte dig, at vores tid begynder nu. Mod solen, kun dig og mig … ”

(“Der Sonne entgegen, nur Du und ich. Wir fahren der Sonne entgegen, nur wir beide zusammen. Ich habe Dir gesagt, unsere Zeit fängt jetzt an. Der Sonne entgegen, nur Du und ich...”)

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse